Sistem özellikleri nedir? Minimum gereksinimleri karşılıyor mu? Aklıma ilk gelen sıkıntı olarak ekran kartının gücü veya belleğinin yetersiz olması geliyor. Laptop ise dahili GPU ile çalıştırılması şeklinde bir hata da olmuş olabilir. Yeterli güce sahipse ekran kartı sürücüsünü kontrol etmekte fayda var. Ben daha önce AMD ekran kartı ile tüm seride sorun yaşadım. Eski tarihli sürücüleri deneyerek veya anisotropic filtreyi kapatarak(Trilinear kullanmak) çözdüğümü hatırlıyorum.
Sistem özellikleri nedir? Minimum gereksinimleri karşılıyor mu? Aklıma ilk gelen sıkıntı olarak ekran kartının gücü veya belleğinin yetersiz olması geliyor. Laptop ise dahili GPU ile çalıştırılması şeklinde bir hata da olmuş olabilir. Yeterli güce sahipse ekran kartı sürücüsünü kontrol etmekte fayda var. Ben daha önce AMD ekran kartı ile tüm seride sorun yaşadım. Eski tarihli sürücüleri deneyerek veya anisotropic filtreyi kapatarak(trilinear kullanmak) çözdüğümü hatırlıyorum.
Sistem özellikleri nedir? Minimum gereksinimleri karşılıyor mu? Aklıma ilk gelen sıkıntı olarak ekran kartının gücü veya belleğinin yetersiz olması geliyor. Laptop ise dahili GPU ile çalıştırılması şeklinde bir hata da olmuş olabilir. Yeterli güce sahipse ekran kartı sürücüsünü kontrol etmekte fayda var. Ben daha önce AMD ekran kartı ile tüm seride sorun yaşadım. Eski tarihli sürücüleri deneyerek veya anisotropic filtreyi kapatarak(trilinear kullanmak) çözdüğümü hatırlıyorum.