Wolfenstein 2 the New Colossus siyah gökyüzü hatası

Deniz Gemici

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sorunu nasıl çözerim acaba? Oynarken sıkıntı çıkartıyor. Askerleri falan göremiyorum, oyunu Microsoft Store'dan aldım.

Sistem özellikleri nedir? Minimum gereksinimleri karşılıyor mu? Aklıma ilk gelen sıkıntı olarak ekran kartının gücü veya belleğinin yetersiz olması geliyor. Laptop ise dahili GPU ile çalıştırılması şeklinde bir hata da olmuş olabilir. Yeterli güce sahipse ekran kartı sürücüsünü kontrol etmekte fayda var. Ben daha önce AMD ekran kartı ile tüm seride sorun yaşadım. Eski tarihli sürücüleri deneyerek veya anisotropic filtreyi kapatarak(Trilinear kullanmak) çözdüğümü hatırlıyorum.

Sistem özellikleri nedir? Minimum gereksinimleri karşılıyor mu? Aklıma ilk gelen sıkıntı olarak ekran kartının gücü veya belleğinin yetersiz olması geliyor. Laptop ise dahili GPU ile çalıştırılması şeklinde bir hata da olmuş olabilir. Yeterli güce sahipse ekran kartı sürücüsünü kontrol etmekte fayda var. Ben daha önce AMD ekran kartı ile tüm seride sorun yaşadım. Eski tarihli sürücüleri deneyerek veya anisotropic filtreyi kapatarak(trilinear kullanmak) çözdüğümü hatırlıyorum.

Pardon hocam sistem özelliklerini eklemeyi unutmuşum.
16 GB RAM.
RTX 3050 laptop GPU.
i5 11400H işlemci.
Dediğiniz ayarları deneyeceğim.

Sistem özellikleri nedir? Minimum gereksinimleri karşılıyor mu? Aklıma ilk gelen sıkıntı olarak ekran kartının gücü veya belleğinin yetersiz olması geliyor. Laptop ise dahili GPU ile çalıştırılması şeklinde bir hata da olmuş olabilir. Yeterli güce sahipse ekran kartı sürücüsünü kontrol etmekte fayda var. Ben daha önce AMD ekran kartı ile tüm seride sorun yaşadım. Eski tarihli sürücüleri deneyerek veya anisotropic filtreyi kapatarak(trilinear kullanmak) çözdüğümü hatırlıyorum.

Ayarlar işe yaramadı ekran kartını en güncel sürüme güncelledim o da olmadı.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı