Yusuf Liebert Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 846 Çözümler 3 18 Ağustos 2023 #11 553501 dedi: Ona daha başlamadım. Bir süre sonra başlarım heralde. Genişletmek için tıkla... Eğer oynarsanız fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Bu sıralar oyunlara pek fazla vakit ayıramıyorum. Boşa vakit harcamak istemiyorum.
553501 dedi: Ona daha başlamadım. Bir süre sonra başlarım heralde. Genişletmek için tıkla... Eğer oynarsanız fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Bu sıralar oyunlara pek fazla vakit ayıramıyorum. Boşa vakit harcamak istemiyorum.
5 553501 Decapat Katılım 16 Haziran 2022 Mesajlar 950 Makaleler 3 Çözümler 5 18 Ağustos 2023 #12 Yusuf Liebert dedi: Eğer oynarsanız fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Bu sıralar oyunlara pek fazla vakit ayıramıyorum. Boşa vakit harcamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunun incelemeleri hiç iyi değil çok korkuyorum şuan oyundan.
Yusuf Liebert dedi: Eğer oynarsanız fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Bu sıralar oyunlara pek fazla vakit ayıramıyorum. Boşa vakit harcamak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Oyunun incelemeleri hiç iyi değil çok korkuyorum şuan oyundan.