Framboğaz Hectopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 1.841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #1 Alma konusunda bir arada bir derede kaldığım bir oyun tarihi anlatımlara da bayılırım beni tatmin eder mi bilemedim sizce alınmaya değer bir oyun mu hikayesi falan nasıldır? Bütçe: 165TL.
Alma konusunda bir arada bir derede kaldığım bir oyun tarihi anlatımlara da bayılırım beni tatmin eder mi bilemedim sizce alınmaya değer bir oyun mu hikayesi falan nasıldır? Bütçe: 165TL.
imnotagamer Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 9.300 Makaleler 1 Çözümler 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik Mühendisi 9 Temmuz 2023 #2 Alınır. Youngblood dışında çok güzel hikayesi var ve tüm oyunların oynanışı çok iyi.
Framboğaz Hectopat Katılım 13 Ocak 2023 Mesajlar 1.841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2023 #3 imnotagamer dedi: Alınır. Youngblood dışında çok güzel hikayesi var ve tüm oyunların oynanışı çok iyi. Genişletmek için tıkla... Zaten steam üzerinde satılan bir çıj bundle'yi aldım bir tek almadığım bu kaldı Nazi subaylarıyla nasıl cebelleşicez merak içindeyim.
imnotagamer dedi: Alınır. Youngblood dışında çok güzel hikayesi var ve tüm oyunların oynanışı çok iyi. Genişletmek için tıkla... Zaten steam üzerinde satılan bir çıj bundle'yi aldım bir tek almadığım bu kaldı Nazi subaylarıyla nasıl cebelleşicez merak içindeyim.