Wolfenstein Alt History Collection 57 TL!

Daha fazla  
Wolfenstein serisinin bütün oyunlarını kapsayan Wolfenstein Alt History Collection, Steam'de Yaz indirimiyle beraber 56 TL'ye inmiş durumda. Birkaç indirim dönemdir bu paketi takip ediyordum dip fiyatta, oynamayan ve oynamayı düşünenler bence kaçırmamalı.

2021-06-24_221350.png

Güzel indirim seveni varsa kaçırmamalı. Optimizasyonu düzgün olan nadir oyunlardan.

Seti alacak param yok fakat ilk oyunu hangisi oynanır mı bu seri ?
Kronolojik sıra olarak seri; The New Order (2014), The Old Blood (2015), II: The New Colossus (2017) ve son oyun da Youngblood (2019) böyle gidiyor. FPS oyun türünde keyifli anlar yaşayacağınız nadir oyun serilerinden birisidir Wolfenstein.

Wolfenstein serisinin bütün oyunlarını kapsayan Wolfenstein alt history Collection, Steam'de yaz indirimiyle beraber 56 TL'ye inmiş durumda. Birkaç indirim dönemdir bu paketi takip ediyordum dip fiyatta, oynamayan ve oynamayı düşünenler bence kaçırmamalı.

Eki Görüntüle 1081947

500 TL bütçem var ne alıcağımı şaşırdım :).

500 TL bütçem var ne alıcağımı şaşırdım :).

Valve Complete pack alabilirsiniz.

Red Dead Redemption alabilirsiniz.

Days Gone alabilirsiniz.

Batman Collection alabilirsiniz.

Technopat'tan @SiyahPassat adlı arkadaşa paint the town Red hediye edebilirsiniz :)

Valve Complete pack alabilirsiniz.

Red Dead Redemption alabilirsiniz.

Days Gone alabilirsiniz.

Batman Collection alabilirsiniz.

Technopat'tan @SiyahPassat adlı arkadaşa paint the town Red hediye edebilirsiniz :)
Days Gone hiç indirime girmemiş açıkçası biraz garibime gitti, PC'ye yeni gelse de geliştirme tarihi olarak 2019'dan çıkma bir oyun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı