BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.749 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 RAM 16GB Ekran kartı GTX 1050Ti Anakart MS-7A62 İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-7500 CPU @ 3.40GHz 3.41 GHz Wolfenstein II: The Colossus'a bu siteden ( Wolfenstein II The New Colossus Yeni Türkçe Yama ve Kurulumu (Gamepass Uyumlu) – Gameolog.net ) indirdiğim türkçe yamayı kurdum, alttaki fotoğraftaki kısıma kadar sorunsuz çalışıyordu, sonra bu hatayı aldım. Sorunu nasıl çözebilirim? (Oyunu Gamepass PC'den oynuyorum.)
Wolfenstein II: The Colossus'a bu siteden ( Wolfenstein II The New Colossus Yeni Türkçe Yama ve Kurulumu (Gamepass Uyumlu) – Gameolog.net ) indirdiğim türkçe yamayı kurdum, alttaki fotoğraftaki kısıma kadar sorunsuz çalışıyordu, sonra bu hatayı aldım. Sorunu nasıl çözebilirim? (Oyunu Gamepass PC'den oynuyorum.)
oguzhan0 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 429 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #2 BGSGP dedi: Wolfenstein II: The Colossus'a bu siteden ( Wolfenstein II The New Colossus Yeni Türkçe Yama ve Kurulumu (Gamepass Uyumlu) – Gameolog.net ) indirdiğim Türkçe yamayı kurdum, alttaki fotoğraftaki kısma kadar sorunsuz çalışıyordu, sonra bu hatayı aldım. Sorunu nasıl çözebilirim? (oyunu Game Pass PC'den oynuyorum.) Eki Görüntüle 1654355 Genişletmek için tıkla... Oyun çökmüş hocam, yama ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartı sürücüsü güncel mi? Artı 0 Eksi
BGSGP dedi: Wolfenstein II: The Colossus'a bu siteden ( Wolfenstein II The New Colossus Yeni Türkçe Yama ve Kurulumu (Gamepass Uyumlu) – Gameolog.net ) indirdiğim Türkçe yamayı kurdum, alttaki fotoğraftaki kısma kadar sorunsuz çalışıyordu, sonra bu hatayı aldım. Sorunu nasıl çözebilirim? (oyunu Game Pass PC'den oynuyorum.) Eki Görüntüle 1654355 Genişletmek için tıkla... Oyun çökmüş hocam, yama ile alakası olduğunu düşünmüyorum. Ekran kartı sürücüsü güncel mi?
KS KS BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.749 Makaleler 3 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #3 Ekleme: Az önce dosyaları doğrulayarak yamayı kaldırdım, yine aynı hatayı veriyor. @oguzhan0 dediği gibi, yamayla alakası yok. Artı 0 Eksi
Ekleme: Az önce dosyaları doğrulayarak yamayı kaldırdım, yine aynı hatayı veriyor. @oguzhan0 dediği gibi, yamayla alakası yok.
oguzhan0 Hectopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 429 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #4 BGSGP dedi: Ekleme: Az önce dosyaları doğrulayarak yamayı kaldırdım, yine aynı hatayı veriyor. @oguzhan0 dediği gibi, yamayla alakası yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sürücüleri güncelleyin, yüksek ihtimal ile sorun çözülecektir. Artı 0 Eksi
BGSGP dedi: Ekleme: Az önce dosyaları doğrulayarak yamayı kaldırdım, yine aynı hatayı veriyor. @oguzhan0 dediği gibi, yamayla alakası yok. Genişletmek için tıkla... Hocam sürücüleri güncelleyin, yüksek ihtimal ile sorun çözülecektir.