BGSGP Hectopat Katılım 24 Ağustos 2021 Mesajlar 1.721 Makaleler 3 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #1 Az önce old Blood'u bitirdim. Sırasıyla oynamak için Wolfenstein: Cyberpilot'u indirecektim, ama Game Pass'da yok. Sebebini bilen aydınlatabilir mi? Bu oyunu es geçersem hikaye anlamında eksiklik yaşar mıyım?
Az önce old Blood'u bitirdim. Sırasıyla oynamak için Wolfenstein: Cyberpilot'u indirecektim, ama Game Pass'da yok. Sebebini bilen aydınlatabilir mi? Bu oyunu es geçersem hikaye anlamında eksiklik yaşar mıyım?
Blannk Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 1.496 Çözümler 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2023 #2 Hocam gerekli anlaşmaları sağlayamamışlardır. Oyunu daha önce oynamadığım için hikaye konusunda maalesef yardımcı olamam. Artı 0 Eksi
Hocam gerekli anlaşmaları sağlayamamışlardır. Oyunu daha önce oynamadığım için hikaye konusunda maalesef yardımcı olamam.
U UxoriousRobin Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 375 Çözümler 5 9 Şubat 2023 #3 Cyberpilor VR oyunu. VR başlığı olmadan oynayamazsınız. Artı 0 Eksi Çözüm