yusufardac Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 238 Yer Karabük 27 Temmuz 2024 #1 İyi sosyaller. Wolfenstein II Steam sürümü için internette bulduğum yamalar VirusTotal'den tarattığımda genellikle virüslü oluyor, virüssüz bildiğiniz var mı? Yoksa bu oyunun hikayesiz bir anlamı olmaz. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2024
İyi sosyaller. Wolfenstein II Steam sürümü için internette bulduğum yamalar VirusTotal'den tarattığımda genellikle virüslü oluyor, virüssüz bildiğiniz var mı? Yoksa bu oyunun hikayesiz bir anlamı olmaz.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 30 Temmuz 2024 #2 Şuradaki yamayı bir dene bakalım. Wolfenstein 2 The New Colossus Türkçe Yama İndir + DLC + Kurulum | Oyun İndir Vip - Program İndir Full PC Ve Android Apk Wolfenstein 2 The New Colossus Türkçe Yama İndir Full Ãcretsiz %100 Tüm DLC'ler Dahil,Kurulum,Nasıl Kurulur,İndirilir,Ãıktı www.oyunindir.vip
Şuradaki yamayı bir dene bakalım. Wolfenstein 2 The New Colossus Türkçe Yama İndir + DLC + Kurulum | Oyun İndir Vip - Program İndir Full PC Ve Android Apk Wolfenstein 2 The New Colossus Türkçe Yama İndir Full Ãcretsiz %100 Tüm DLC'ler Dahil,Kurulum,Nasıl Kurulur,İndirilir,Ãıktı www.oyunindir.vip
yusufardac Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 238 Yer Karabük 30 Temmuz 2024 #3 hudson51 dedi: Şuradaki yamayı bir dene bakalım. Wolfenstein 2 The New Colossus Türkçe Yama İndir + DLC + Kurulum | Oyun İndir Vip - Program İndir Full PC Ve Android Apk Wolfenstein 2 The New Colossus Türkçe Yama İndir Full Ãcretsiz %100 Tüm DLC'ler Dahil,Kurulum,Nasıl Kurulur,İndirilir,Ãıktı www.oyunindir.vip Genişletmek için tıkla... Merhaba Virüslü değil dimi? Boyutu 850 MB bir yama olarak biraz büyük sanki.
hudson51 dedi: Şuradaki yamayı bir dene bakalım. Wolfenstein 2 The New Colossus Türkçe Yama İndir + DLC + Kurulum | Oyun İndir Vip - Program İndir Full PC Ve Android Apk Wolfenstein 2 The New Colossus Türkçe Yama İndir Full Ãcretsiz %100 Tüm DLC'ler Dahil,Kurulum,Nasıl Kurulur,İndirilir,Ãıktı www.oyunindir.vip Genişletmek için tıkla... Merhaba Virüslü değil dimi? Boyutu 850 MB bir yama olarak biraz büyük sanki.
hudson51 Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 3.054 Çözümler 4 30 Temmuz 2024 #4 yusufardac dedi: Merhaba Virüslü değil dimi? Boyutu 850 MB bir yama olarak biraz büyük sanki. Genişletmek için tıkla... Virüs yok, yama boyutundan da korkun olmasın. Sıkıştırma yapılmamış olduğu gibi dosyalar alınmış demek.
yusufardac dedi: Merhaba Virüslü değil dimi? Boyutu 850 MB bir yama olarak biraz büyük sanki. Genişletmek için tıkla... Virüs yok, yama boyutundan da korkun olmasın. Sıkıştırma yapılmamış olduğu gibi dosyalar alınmış demek.
D Duk12 Decapat Katılım 25 Kasım 2022 Mesajlar 212 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2024 #5 Yama steam sürümünde çalışıyor mu?
N nosferat Hectopat Katılım 20 Aralık 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2025 #6 @yusufardac hocam yuklediniz mi, virus cıktı mı?
yusufardac Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 238 Yer Karabük 21 Mayıs 2025 #7 nosferat dedi: @yusufardac hocam yuklediniz mi, virus cıktı mı? Genişletmek için tıkla... Yükledim herhangi bir sorun yaşamadım. Duk12 dedi: Yama steam sürümünde çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben steam sürümünde denedim çalıştı.
nosferat dedi: @yusufardac hocam yuklediniz mi, virus cıktı mı? Genişletmek için tıkla... Yükledim herhangi bir sorun yaşamadım. Duk12 dedi: Yama steam sürümünde çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Ben steam sürümünde denedim çalıştı.
Emrovw Femtopat Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2025 #8 yusufardac dedi: Yükledim herhangi bir sorun yaşamadım. Ben Steam sürümünde denedim çalıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben indirdim şifreyi yapıştırdım ama dosya konumu seçme kısmında sorun yaşadım oyunun bulunduğu dosyayı mı seçeceğim? Not: Xbox'tan indirdim Son düzenleme: 13 Temmuz 2025
yusufardac dedi: Yükledim herhangi bir sorun yaşamadım. Ben Steam sürümünde denedim çalıştı. Genişletmek için tıkla... Hocam ben indirdim şifreyi yapıştırdım ama dosya konumu seçme kısmında sorun yaşadım oyunun bulunduğu dosyayı mı seçeceğim? Not: Xbox'tan indirdim
yusufardac Hectopat Katılım 27 Aralık 2021 Mesajlar 238 Yer Karabük 14 Temmuz 2025 #9 Emrovw dedi: Hocam ben indirdim şifreyi yapıştırdım ama dosya konumu seçme kısmında sorun yaşadım oyunun bulunduğu dosyayı mı seçeceğim? Not: Xbox'tan indirdim Genişletmek için tıkla... Evet oyunun bulunduğu dosyayı seçeceksiniz.Ben steam sürümünde kullandım xbox sürümünde çalışır mı bilmiyorum
Emrovw dedi: Hocam ben indirdim şifreyi yapıştırdım ama dosya konumu seçme kısmında sorun yaşadım oyunun bulunduğu dosyayı mı seçeceğim? Not: Xbox'tan indirdim Genişletmek için tıkla... Evet oyunun bulunduğu dosyayı seçeceksiniz.Ben steam sürümünde kullandım xbox sürümünde çalışır mı bilmiyorum
4.M.U.H.A.M.M.E.T.9 Hectopat Katılım 7 Şubat 2020 Mesajlar 52 26 Temmuz 2025 #10 @Emrovw yamayı çalıştırabildin mi Xbox sürümünde.