MisentiMiSenti Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 146 Çözümler 1 27 Temmuz 2024 #1 Başlıkta da gördüğünüz gibi, uygun bir Türkçe yama bulamadım. Varsa veya bulabilirseniz sevinirim bu oyunu anlayarak öğrenmek istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Temmuz 2024
Başlıkta da gördüğünüz gibi, uygun bir Türkçe yama bulamadım. Varsa veya bulabilirseniz sevinirim bu oyunu anlayarak öğrenmek istiyorum.
S SadeceZinzap Decapat Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.155 Çözümler 10 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Oyun Geliştiricisi 27 Temmuz 2024 #2 https://technogame.net/wolfenstein-turkce-yama/
MisentiMiSenti Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 146 Çözümler 1 27 Temmuz 2024 #3 SadeceZinzap dedi: https://technogame.net/wolfenstein-turkce-yama/ Genişletmek için tıkla... Linki bulamadım.
SadeceZinzap dedi: https://technogame.net/wolfenstein-turkce-yama/ Genişletmek için tıkla... Linki bulamadım.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #4 MisentiMiSenti dedi: Linki bulamadım. Genişletmek için tıkla... Wolfenstein: The New Order Türkçe Yama | Turkce-yama.com Wolfenstein: The New Order için %100 Türkçe çeviri dosyaları. turkce-yama.com
MisentiMiSenti dedi: Linki bulamadım. Genişletmek için tıkla... Wolfenstein: The New Order Türkçe Yama | Turkce-yama.com Wolfenstein: The New Order için %100 Türkçe çeviri dosyaları. turkce-yama.com
MisentiMiSenti Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 146 Çözümler 1 27 Temmuz 2024 #5 nickyokaga dedi: Wolfenstein: The New Order Türkçe Yama | Turkce-yama.com Wolfenstein: The New Order için %100 Türkçe çeviri dosyaları. turkce-yama.com Genişletmek için tıkla... Olmadı.
nickyokaga dedi: Wolfenstein: The New Order Türkçe Yama | Turkce-yama.com Wolfenstein: The New Order için %100 Türkçe çeviri dosyaları. turkce-yama.com Genişletmek için tıkla... Olmadı.
nickyokaga Kilopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 5.424 Çözümler 42 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2024 #6 MisentiMiSenti dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Ne olmadı? Yama'nın uyumlu olması lazım kurulum talimatlarını uygularsanız ve oyun içerisinde altyazıları açın ayarlardan.
MisentiMiSenti dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Ne olmadı? Yama'nın uyumlu olması lazım kurulum talimatlarını uygularsanız ve oyun içerisinde altyazıları açın ayarlardan.
MisentiMiSenti Hectopat Katılım 9 Temmuz 2020 Mesajlar 146 Çözümler 1 28 Temmuz 2024 #7 nickyokaga dedi: Ne olmadı? Yama'nın uyumlu olması lazım kurulum talimatlarını uygularsanız ve oyun içerisinde altyazıları açın ayarlardan. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz oyun Türkçe olmadı, her şeyi yaptım ama olmadı ayrıca yamada kurulum talimatı olarak bütün açık programları kapatma önerisi dışında bir şey göremedim. Bir de VirusTotal sonucumda 5 program virüs uyarısı verdi. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu da VirusTotal sonucum.
nickyokaga dedi: Ne olmadı? Yama'nın uyumlu olması lazım kurulum talimatlarını uygularsanız ve oyun içerisinde altyazıları açın ayarlardan. Genişletmek için tıkla... Bildiğiniz oyun Türkçe olmadı, her şeyi yaptım ama olmadı ayrıca yamada kurulum talimatı olarak bütün açık programları kapatma önerisi dışında bir şey göremedim. Bir de VirusTotal sonucumda 5 program virüs uyarısı verdi. VirusTotal VirusTotal www.virustotal.com Bu da VirusTotal sonucum.