Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 851 Çözümler 2 4 Nisan 2017 #1 Wolfenstein serisini sırasıyla söyler misiniz ? Yeni başlıycam da, oyun hakkında bilgilere falan baktım güzel duruyordu. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2017
Wolfenstein serisini sırasıyla söyler misiniz ? Yeni başlıycam da, oyun hakkında bilgilere falan baktım güzel duruyordu.
JohnMacTavish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2016 Mesajlar 3.044 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2017 #2 1980 yılında bile oyunu var. Hangi yıldan itibaren çıkan oyunları oynayacaksınız?
limoon Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2015 Mesajlar 1.490 Makaleler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2017 #3 New Order'la başlamanı öneririm.
Venocom Megapat Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 851 Çözümler 2 6 Nisan 2017 #4 Oyunların birbirleriyle bağlantısı var mı?
KajmerPRQ Hectopat Katılım 4 Şubat 2019 Mesajlar 69 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2019 #5 Venocom dedi: Wolfenstein serisini sırasıyla söyler misiniz ? Yeni başlıycam da, oyun hakkında bilgilere falan baktım güzel duruyordu. Genişletmek için tıkla... Bak kardeşim şuan steam'de indiremler var. Bende az önce New Ordar'la Old Blood'u aldım. Yarın da Return to Castle Wolfenstein'la, New Colossus'u alıcam. Tüm seriye baştan devam. Bunu kaçırmanı istemem.
Venocom dedi: Wolfenstein serisini sırasıyla söyler misiniz ? Yeni başlıycam da, oyun hakkında bilgilere falan baktım güzel duruyordu. Genişletmek için tıkla... Bak kardeşim şuan steam'de indiremler var. Bende az önce New Ordar'la Old Blood'u aldım. Yarın da Return to Castle Wolfenstein'la, New Colossus'u alıcam. Tüm seriye baştan devam. Bunu kaçırmanı istemem.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2019 #6 Old Blood'tan sonra New Order çıkış sıraları tam tersi olsa da.