retr078 Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #1 Wolfensteiin 4'lü paketini aldım bugün the New order, the old blood, the New colossus ve youngblood. Ben ilk önce the New orderı oynadım ama the old blood önceisin anlatıyormuş aslında sizce the New colossusu mu oynayayım yoksa the old bloodu mu? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Şubat 2022
Wolfensteiin 4'lü paketini aldım bugün the New order, the old blood, the New colossus ve youngblood. Ben ilk önce the New orderı oynadım ama the old blood önceisin anlatıyormuş aslında sizce the New colossusu mu oynayayım yoksa the old bloodu mu?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 2 Şubat 2022 #2 1- Old Blood 2- New Order 3- New Colossus 4- Youngblood
retr078 Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2022 #3 ItsAllGoodman dedi: 1- Old Blood 2- New Order 3- New Colossus 4- Youngblood Genişletmek için tıkla... old bloodu oynamadım ilk new orderı oynadım gerek varmı old bloodu oynamaya?
ItsAllGoodman dedi: 1- Old Blood 2- New Order 3- New Colossus 4- Youngblood Genişletmek için tıkla... old bloodu oynamadım ilk new orderı oynadım gerek varmı old bloodu oynamaya?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.163 Makaleler 3 Çözümler 194 2 Şubat 2022 #4 retr078 dedi: Old Blood'u oynamadım ilk New Order'ı oynadım gerek var mı Old Blood'u oynamaya? Genişletmek için tıkla... New Order'ın öncesini anlatıyor. İster oyna ister oynama, sana kalmış.
retr078 dedi: Old Blood'u oynamadım ilk New Order'ı oynadım gerek var mı Old Blood'u oynamaya? Genişletmek için tıkla... New Order'ın öncesini anlatıyor. İster oyna ister oynama, sana kalmış.