talha31 Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #1 Microsoft Store üzerinden satın almış olduğum Wolfenstein || indirip aça tıkladığımda Vulkan-1, DLL bulunamadı diyor hata veriyor bunun çözümü nedir? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 28,5 KB · Görüntüleme: 44 Son düzenleme: 10 Ocak 2025
Microsoft Store üzerinden satın almış olduğum Wolfenstein || indirip aça tıkladığımda Vulkan-1, DLL bulunamadı diyor hata veriyor bunun çözümü nedir?
Çözüm False Savior 10 Ocak 2025 talha31 dedi: Atım da gene aynı hatayı veriyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı sürücünüzü en son sürüme güncelleyin.
talha31 dedi: Atım da gene aynı hatayı veriyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı sürücünüzü en son sürüme güncelleyin.
KS KS talha31 Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #11 False Savior dedi: Hocam ekran kartı sürücünüzü en son sürüme güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Benim ekran kartı bayağı eski olduğu için güncelleme almıyor hocam. Artı 0 Eksi
False Savior dedi: Hocam ekran kartı sürücünüzü en son sürüme güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Benim ekran kartı bayağı eski olduğu için güncelleme almıyor hocam.
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 641 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #12 talha31 dedi: Benim ekran kartı bayağı eski olduğu için güncelleme almıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam siz yine de kontrol edin belki kurulmamış son bir sürümü vardır gözden kaçırmışsınızdır falan. Artı 0 Eksi
talha31 dedi: Benim ekran kartı bayağı eski olduğu için güncelleme almıyor hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam siz yine de kontrol edin belki kurulmamış son bir sürümü vardır gözden kaçırmışsınızdır falan.
KS KS talha31 Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #13 False Savior dedi: Hocam siz yine de kontrol edin belki kurulmamış son bir sürümü vardır gözden kaçırmışsınızdır falan. Genişletmek için tıkla... GT 740M hocam ekran kartı pek sanmıyorum gene de bir bakayım. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
False Savior dedi: Hocam siz yine de kontrol edin belki kurulmamış son bir sürümü vardır gözden kaçırmışsınızdır falan. Genişletmek için tıkla... GT 740M hocam ekran kartı pek sanmıyorum gene de bir bakayım.
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 641 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #14 talha31 dedi: GT 740M hocam ekran kartı pek sanmıyorum gene de bir bakayım. Genişletmek için tıkla... Oldu mu hocam? Artı 0 Eksi
talha31 dedi: GT 740M hocam ekran kartı pek sanmıyorum gene de bir bakayım. Genişletmek için tıkla... Oldu mu hocam?
KS KS talha31 Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #15 False Savior dedi: Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... İndirdim bir şeyler ama dur bakalım. Artı 0 Eksi
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 641 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #16 talha31 dedi: İndirdim bir şeyler ama dur bakalım. Genişletmek için tıkla... İnşallah düzgün yerden indirmişsinizdir hocam. Artı 0 Eksi
talha31 dedi: İndirdim bir şeyler ama dur bakalım. Genişletmek için tıkla... İnşallah düzgün yerden indirmişsinizdir hocam.
KS KS talha31 Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #17 False Savior dedi: Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Girdi hocam teşekkür ederim yardımın için. False Savior dedi: İnşallah düzgün yerden indirmişsinizdir hocam. Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın kendi sitesinden indirdim. Artı 0 Eksi
False Savior dedi: Oldu mu hocam? Genişletmek için tıkla... Girdi hocam teşekkür ederim yardımın için. False Savior dedi: İnşallah düzgün yerden indirmişsinizdir hocam. Genişletmek için tıkla... NVIDIA'nın kendi sitesinden indirdim.
False Savior Decipat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 641 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ocak 2025 #18 talha31 dedi: Girdi hocam teşekkür ederim yardımın için. NVIDIA'nın kendi sitesinden indirdim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, size zahmet çözümümün bulunduğu cevapta rapora basıp “çözüm” seçeneğini işaretleyip raporlarsanız sevinirim. Artı 0 Eksi
talha31 dedi: Girdi hocam teşekkür ederim yardımın için. NVIDIA'nın kendi sitesinden indirdim. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam, size zahmet çözümümün bulunduğu cevapta rapora basıp “çözüm” seçeneğini işaretleyip raporlarsanız sevinirim.