MelezPrens Hectopat Katılım 14 Eylül 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #1 Selamun Aleyküm arkadaşlar. Wolfenstein 2 yi kurdum. Oyunu açıyorum. Oyunun açılma sesleri falan geliyor. Ama ekrana siyah ekran geliyor ve out of range yazıyor. Kırmızı kutunun içinde yanıp sönüyor bu hata. Çözümünü söylerseniz sevinirim.
Selamun Aleyküm arkadaşlar. Wolfenstein 2 yi kurdum. Oyunu açıyorum. Oyunun açılma sesleri falan geliyor. Ama ekrana siyah ekran geliyor ve out of range yazıyor. Kırmızı kutunun içinde yanıp sönüyor bu hata. Çözümünü söylerseniz sevinirim.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 14 Eylül 2014 #2 Ekran kartı sürücünüzü güncelleyin. Oyun orijinal mi?
MelezPrens Hectopat Katılım 14 Eylül 2014 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Eylül 2014 #3 İnternetten indirdim kardeşim. Ekran kartını nasıl güncellerim? Bu konularda fazla bilgim yokta. Sorunu halletim kardeşim. Local settings den bir dizine gidip bir dosyayı wordpadla açıp bir değerini değiştirdim. Sorun halloldu. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Aralık 2014
İnternetten indirdim kardeşim. Ekran kartını nasıl güncellerim? Bu konularda fazla bilgim yokta. Sorunu halletim kardeşim. Local settings den bir dizine gidip bir dosyayı wordpadla açıp bir değerini değiştirdim. Sorun halloldu.