DunkelKlang
Femtopat
Daha fazla
Zamanında günde 6 saatten fazla oynardık. Hatta belki ego gibi görünecek ama 2015-17 zamanlarında en sağlam M500'cülerdendim. Birkaç ay önce de dönüp kurtta en iyisim diyenlere hileleriyle 10-40 fark attım. Arada özlüyoruz ama, bu oyun tekrar adam olmaz.@Bayram Reis, tek sorun hile değil bence. Oyun, günümüz şartlarında çok geri kaldı. P2W olmasa belli bir kitlesi olabilirdi de P2W olması, mevcut oyuncu kitlesini de kaçırdı bence.
Hocam oyunda kullandıkları hilelerde çok absürt özellikler var buna rağmen ban yediklerini görmedim, valorant, cs2 de neden bu tarz hileler yok. bunun hakkında bir konu açsanız güzel olur.Zamanında günde 6 saatten fazla oynardık. Hatta belki ego gibi görünecek ama 2015-17 zamanlarında en sağlam M500'cülerdendim. Birkaç ay önce de dönüp kurtta en iyisim diyenlere hileleriyle 10-40 fark attım. Arada özlüyoruz ama, bu oyun tekrar adam olmaz.
Arte veya Aim Cheat'deki kadar profesyonel hile yapamam ama makro yapabiliyorum ve yapıp satışını yapıyordum. Evet, Arte'yi denedim ve Arte'ye fork atıp kendi yazılımımla uyumlu hâle getirip 3'lü takla, sağ tık + 2 takla, koşmadan takla, kükreyerek 2'li-3'lü takla, fiş çekme, rakibi atma, kutu makroları, görünüş bagları vs. aklına gelebilecek her şey ve fazlasını yapıyordum. (Sadece arkadaşlarla ve en iyisiyim diye gezinip hileci arkadaşlara)Hocam oyunda kullandıkları hilelerde çok absürt özellikler var buna rağmen ban yediklerini görmedim, valorant, cs2 de neden bu tarz hileler yok. bunun hakkında bir konu açsanız güzel olur.
Şunu merak ediyorum EAC ile BattlEye arasında bir fark var mı?Arte veya Aim Cheat'deki kadar profesyonel hile yapamam ama makro yapabiliyorum ve yapıp satışını yapıyordum. Evet, Arte'yi denedim ve Arte'ye fork atıp kendi yazılımımla uyumlu hâle getirip 3'lü takla, sağ tık + 2 takla, koşmadan takla, kükreyerek 2'li-3'lü takla, fiş çekme, rakibi atma, kutu makroları, görünüş bagları vs. aklına gelebilecek her şey ve fazlasını yapıyordum. (Sadece arkadaşlarla ve en iyisiyim diye gezinip hileci arkadaşlara)
Nasıl o kadar büyük bir hile oluyor bilmiyorum. İşin kötü yanı da, hilelerin sunucuya da erişimi var ve herkesin username'ini görebiliyorlar. Bu da dolayısıyla "Hileleri OG'ler yapıp satıyor" olayına delil gibi oluyor ama benim eskiden çalıştığım internet kafeye birkaç OG gelmişti ve o zamanlar Raunen vardı saçsız adam gibi adam. Birkaç birileri daha ve onlar sadece oyun içerisinde yetkileri olan ve yazılım bilgileri olmayan birilerine benziyordu.
Yâni uzun lafın kısası, bu hileleri yapanlar Türk değil ve OG'lerin hileleri yapmasına veya yapmasına yardım etmesini çok mantıklı bulmuyorum. Yurt dışındakiler için de, bu kadar boşverilmiş bir oyun için hile yapmak zor olmadığını düşünüyorum. Eski olduğu için de çok fazla açığı var. Yabancılar kendi sunucularına yapıp, Türk sunucularına uyarlıyorlar. Zaten Türkçe karakter desteklememesi, silah ve karakterlerin Türkçe yazılmaması ve Türk sunuculardaki itemlerin çoğu Türklerde olmadığı için de bu sonuca varabiliyoruz.
Bizim Türklerden böyle hile yapabilecek birileri yoktur.
Son olarak da, hem güzel; hem de yetersiz bir hileydi, kendi yazılımımı entegre edene kadar hilesiz adamlara yenildim 2 gün boyuncaKullanması zor ve güzel değildi.
BattlEye daha iyi. En azından GTA 6'nın ertelendiği tarihte getirdiği güncellemeyle GTA 5'deki hilelerin bir çoğunu etkisizleştirdi. Yenileri yapıldı ama onlar da büyük risk taşıyor. Diğer oyunlara da aynı şekilde güzel güncellemeler getiriyor. Şahsen bu EAC gelmeden önce de Wolfteam'de hile vardı, geldi kalktılar ve çok daha beterleri geri geldi ve eskisiden çok daha fazla hile var. Satışı bile yapılıyordu. O derece berbattı.Şunu merak ediyorum EAC ile BattlEye arasında bir fark var mı?
Hocam seni son kez rahatsız ediyorum, server side projection hakkında bilgi verir misin, sanırım valorant ve cs2 de bu özellik varmış bu yüzden uçmalı kaçmalı hileler olmuyormuş ama wolfteam de adamlar ip adresini bile görebiliyormuş bunun hakkında bilgin var mı?BattlEye daha iyi. En azından GTA 6'nın ertelendiği tarihte getirdiği güncellemeyle GTA 5'deki hilelerin bir çoğunu etkisizleştirdi. Yenileri yapıldı ama onlar da büyük risk taşıyor. Diğer oyunlara da aynı şekilde güzel güncellemeler getiriyor. Şahsen bu EAC gelmeden önce de Wolfteam'de hile vardı, geldi kalktılar ve çok daha beterleri geri geldi ve eskisiden çok daha fazla hile var. Satışı bile yapılıyordu. O derece berbattı.
Wolfteam'ın sunucu tarafında da savunması kötü. Package Injection/Manipulation vb. olaylar olması lazım.Hocam seni son kez rahatsız ediyorum, server side projection hakkında bilgi verir misin, sanırım valorant ve cs2 de bu özellik varmış bu yüzden uçmalı kaçmalı hileler olmuyormuş ama wolfteam de adamlar ip adresini bile görebiliyormuş bunun hakkında bilgin var mı?