Brs_16 Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 416 Makaleler 4 Çözümler 1 19 Şubat 2021 #1 Resimdeki bu hata ile oyuna girmek isterken karşılaştım. Şifre yazma kısmı yazıyor, şifremi yazıyorum, yine de hata veriyor. Dün de aynı işlemleri yaptım, hiçbir hata almadan oyunu oynamıştım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Şubat 2021
Resimdeki bu hata ile oyuna girmek isterken karşılaştım. Şifre yazma kısmı yazıyor, şifremi yazıyorum, yine de hata veriyor. Dün de aynı işlemleri yaptım, hiçbir hata almadan oyunu oynamıştım. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Schizophren Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 940 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #2 Muhtemelen sizden 2 kere yazmanizi istemis sifrenizi. Siz 2.ciyi yanlis yazmissiniz. Sebebi bu olabilir? Artı 0 Eksi
Muhtemelen sizden 2 kere yazmanizi istemis sifrenizi. Siz 2.ciyi yanlis yazmissiniz. Sebebi bu olabilir?
tanerizm Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 947 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer 4 Ekim 2003 Bostancı Duman Konseri 19 Şubat 2021 #3 Hocam Türkiye'de yasak değil mi nasıl girdiniz ? Artı 0 Eksi
T technora Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 1.797 Makaleler 1 Çözümler 6 19 Şubat 2021 #4 Schizophren dedi: Muhtemelen sizden 2 kere yazmanizi istemis sifrenizi. Siz 2.ciyi yanlis yazmissiniz. Sebebi bu olabilir? Genişletmek için tıkla... Yazarın dediği gibi, şifreyi doğru girmeniz gerekiyor. tanerizm dedi: Hocam Türkiye'de yasak değil mi nasıl girdiniz ? Genişletmek için tıkla... Hocam VPN ile girilebiliyor oyuna ama tavsiye etmiyorum. Artı 0 Eksi
Schizophren dedi: Muhtemelen sizden 2 kere yazmanizi istemis sifrenizi. Siz 2.ciyi yanlis yazmissiniz. Sebebi bu olabilir? Genişletmek için tıkla... Yazarın dediği gibi, şifreyi doğru girmeniz gerekiyor. tanerizm dedi: Hocam Türkiye'de yasak değil mi nasıl girdiniz ? Genişletmek için tıkla... Hocam VPN ile girilebiliyor oyuna ama tavsiye etmiyorum.
Emre3481 Picopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Şubat 2021 #5 Çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi