Wolfteam'de maça girdikten kısa bir süre sonra, herhangi bir hata mesajı göstermeden kendiliğinden kapanma sorunu yaşıyorum. Görev Yöneticisi'nde “Wolfteam.bin” işlemi bir anda sonlanıyor ve oyun klasöründeki log.txt dosyasında yalnızca “0xFFFF” şeklinde bir kod görünüyor. EAC tarafından ya da sistemden herhangi bir görsel uyarı verilmiyor.
Ağ bağlantısı durumum:
İnternet Sağlayıcısı: Stabil fiber bağlantı
Hız Testi: Cloudflare Speed Test ile kontrol edildi
Paket Kaybı: %0
Modem & ağ donanımı güncel, port kısıtlaması yok
Arka planda çalışan herhangi bir yazılım (overlay, ReShade, MSI Afterburner, vb.) bulunmuyor.
Sistemimde başka bir kernel Anti-cheat yazılımı yok.
Bu sorunun aşağıdaki gibi olabileceğini düşünüyorum:
Easy Anti-Cheat’in yanlış pozitif tetikleme yapması,
LithTech motoru ya da Wolfteam.bin’in yetersiz hata yönetimi ile sessiz çökmesi
Belirli sürücülerle veya sistem yapılandırmalarıyla uyumsuzluk.
Sistem Bilgilerim:
İşletim Sistemi: Windows 10 Home Single Language (Temiz format, lisanslı ve güncel. Daha önce Pro sürümü kullanıyordum sorun devam ediyordu.)
RAM: 16 GB (Windows bellek kontrol aracı ile test ettim, CS2 veya başka bir oyunda kapanma vb. sorunlar yok.)
Ekran Kartı: AMD Radeon RX 550 4 GB
İşlemci: Intel Core i5-3470 3.2GHz
Disk: SSD (Windows başka bir diske kurulu)
DirectX: dx12 güncel sürüm
Windows Defender dışında herhangi bir antivirüs ya da güvenlik yazılımı yok (oyunu istisna listesine ekleyip birçok defa test ettim ve sorun devam ediyor.)
Tüm sürücüler güncel, Ekran kartı için AMD Adrenalin 25.5.1 WHQL sürümü yüklü
Oyunu yönetici olarak çalıştırıyorum
Sistem stabil, SFC ve DISM testleri temiz.
Process Monitor ile kayıt toplamaya çalıştım ama oyun/EAC engel oldu.
Kaçırdığım bir nokta var mı bilmiyorum, denediğim her şeyi anlattım.
Oyun destek ekibine daha önce sorunu bildiren talep açmıştım, kontrolün yapıldığı ve taraflarınca bir sorun olmadığı söylendi. sistemim için uzman kontrolü yapmam gerektiğini söylediler.
Lanet sorun devam ediyor.