Wolfteam FPS arttırma

@RainbowwOnSky
Yani oyuna para yatırmadan oynayabilir miyim?
Para yatırmadan oynayabileceğin bir oyun değil maalesef. P2W olayını bu kadar abartan başka bir oyun var mıdır bilmiyorum. Dkm, ve s6 odalarında oynarsan ayda 20 TL yatırman yeterli olabilir. Yoksa çoktan sildin mi :)
Para yatırmadan oynayabileceğin bir oyun değil maalesef. P2W olayını bu kadar abartan başka bir oyun var mıdır bilmiyorum. Dkm, ve s6 odalarında oynarsan ayda 20 TL yatırman yeterli olabilir. Yoksa çoktan sildin mi :)
Hâlâ oynuyorsan oyun içi adını yaz beraber oynayalım :D

RAM: 2 GB RAM.
Ekran karti: Intel r 82945G Express chipset family.
İşlemci: Intel Pentium E2200 2.20 GHz.
Windows 7 32 Bit.

Kac FPS Alirim?

RAM: 2 GB RAM.
Ekran karti: Intel r 82945G Express chipset family.
İşlemci: Intel Pentium E2200 2.20 GHz.
Windows 7 32 Bit.

Kac FPS Alirim?
Bu sistemle ne kadar FPS alırsın bilmiyorum ama oyunda ciddi optimizasyon sorunları var. GTA 5'İ orta ayarlarda takılmadan oynadığım PC, bu oyunda bir anda donuyor oyunu görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. Arkadaşım 10 yıllık 4 GB ramli laptopuyla oynuyor, 3v3 odalarda kasmıyor.

Bir de FPS konusundan bağımsız şunu söyleyeyim, eğer oyuna ilk kez başlayacaksan sakın bulaşma. P2W olayını tahmin edemeyeceğin kadar abarttılar.

Bu sistemle ne kadar FPS alırsın bilmiyorum ama oyunda ciddi optimizasyon sorunları var. GTA 5'i orta ayarlarda takılmadan oynadığım PC, bu oyunda bir anda donuyor oyunu görev yöneticisinden kapatmak zorunda kalıyorum. Arkadaşım 10 yıllık 4 GB RAM'li laptopuyla oynuyor, 3V3 odalarda kasmıyor.

Bir de FPS konusundan bağımsız şunu söyleyeyim, eğer oyuna ilk kez başlayacaksan sakın bulaşma. P2W olayını tahmin edemeyeceğin kadar abarttılar.

Peki bu sistemle oynayabilecegim hangi FPS oyunlarini onerirsin?

Ya arkadaşlar bunun çözümü yok mu kaç yıllık kıçı kırık oyun laptopumda kasıyor. 60 fps de gibi oynuyorum. Bazen saliselik takılmalar oluyor. Hatta 2 saniyeliğine oyun donuyor. Rakip takımla yüz yüze geldiğimde yine donuyor bazen çıldırmamak elde değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı