Y yagiz55 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #1 Benim laptopum var. Wolfteam indirdim, oyuna girdim ama kenarlarda sağ ve solda siyah oluyor. Tam ekran olmuyor. Nasıl tam ekran yapabilirim?
Benim laptopum var. Wolfteam indirdim, oyuna girdim ama kenarlarda sağ ve solda siyah oluyor. Tam ekran olmuyor. Nasıl tam ekran yapabilirim?
Raxy1 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 490 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #2 Ektran kartı denetim masasından ekran ayarlarına girip ölçekleme modunu tam panel yapıp deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS Y yagiz55 Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #3 Raxy1 dedi: Ektran kartı Denetim Masası'ndan ekran ayarlarına girip ölçekleme modunu tam panel yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Tam anlamadım, adım adım anlatabilir misiniz? Artı 0 Eksi
Raxy1 dedi: Ektran kartı Denetim Masası'ndan ekran ayarlarına girip ölçekleme modunu tam panel yapıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Tam anlamadım, adım adım anlatabilir misiniz?
Raxy1 Hectopat Katılım 21 Ağustos 2021 Mesajlar 490 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Kasım 2022 #4 yagiz55 dedi: Tam anlamadım, adım adım anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nvidia mı Amd mi kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
yagiz55 dedi: Tam anlamadım, adım adım anlatabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Nvidia mı Amd mi kullanıyorsunuz?