Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 17 Eylül 2013 #11 Oyundayken ısı değerlerini atar mısın? Ayrıca Win 8 64 Bit'e geç.
B Burak Türe Ziyaretçi 17 Eylül 2013 #12 Bir dakika ısı değerlerini oyunda atıcam. - - - Güncellendi - - -
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 17 Eylül 2013 #13 Kritik değerlere yaklaşmış. Termal macun yenile işlemcinin. Ayrıca anakartta kritik değerlere ulaşmış. Eğer macunu yenile ve Win 8'e geç olmazsa anakart problemli.
Kritik değerlere yaklaşmış. Termal macun yenile işlemcinin. Ayrıca anakartta kritik değerlere ulaşmış. Eğer macunu yenile ve Win 8'e geç olmazsa anakart problemli.
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 17 Eylül 2013 #15 Boşteyken bile 65'i görüyor makine. Dediğim gibi macunu yenile yapamazsan git bakkala işlemcinin termal macununu yenile de. En fazla 20 TL. Sonra Win 8 kur.
Boşteyken bile 65'i görüyor makine. Dediğim gibi macunu yenile yapamazsan git bakkala işlemcinin termal macununu yenile de. En fazla 20 TL. Sonra Win 8 kur.
B Burak Türe Ziyaretçi 17 Eylül 2013 #16 Kesin düzelir mi o zaman Win 8 hiç kullanmadım.Yardımcı olduğunuz için teşekkürler ama bilgisayar benim olmadığı için yapamıyorum.
Kesin düzelir mi o zaman Win 8 hiç kullanmadım.Yardımcı olduğunuz için teşekkürler ama bilgisayar benim olmadığı için yapamıyorum.
Atem Kaner Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Haziran 2012 Mesajlar 1.972 Makaleler 3 17 Eylül 2013 #17 F'urkan T'üre dedi: Kesin Düzelirmi Ozaman Win8 Hiç Kullanmadım.Yardımcı Olduğunuz İçin Teşekkürler Ama Bilgisayar Benim Olmadığı İçin Yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kesin diye bir şey yok. İhtimal var. Sadece Win 8 kurmakla olmaz ama siz ilk Win 8 kurun sonra sorun devam ederse termal macun.
F'urkan T'üre dedi: Kesin Düzelirmi Ozaman Win8 Hiç Kullanmadım.Yardımcı Olduğunuz İçin Teşekkürler Ama Bilgisayar Benim Olmadığı İçin Yapamıyorum. Genişletmek için tıkla... Kesin diye bir şey yok. İhtimal var. Sadece Win 8 kurmakla olmaz ama siz ilk Win 8 kurun sonra sorun devam ederse termal macun.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2013 #19 Arkadaş macun alıp, kullandı ve sorunu düzeldi. Konuyu kilitliyorum. https://www.technopat.net/forum/online-oyunlar/30191-technopat-tesekkurler.html
Arkadaş macun alıp, kullandı ve sorunu düzeldi. Konuyu kilitliyorum. https://www.technopat.net/forum/online-oyunlar/30191-technopat-tesekkurler.html