Wolfteam Oynarken Yanlışlıkla Bir Tuşa Basıyorum

metiner21

Decapat
Katılım
19 Kasım 2018
Mesajlar
151
Makaleler
1
Wolfteam adlı oynadığım oyunda "W, A, S, D" yaparken herhangi bir tuşa basıyorum ve farkında değilim. Hangi tuş olabilir? Ve nasıl iptal edebilirim o tuşu? İlgilenebilen var mı? "W, A, S, D" tarafında.
 
Bu bir bilmece mi? Eğer öyleyse biz nasıl bilelim senin hangi tuşa bastığını kardeşim(!). Şaka bir yana hiç bir bilgi yok iken nasıl yardımcı olalım?
 
Arkadaşlar, özetle soru şu: "W,A,S ve D tuşlarındaki bölgede, bir tuşa basıyorum ve oyunda farklı bir tepki meydana geliyor. Acaba o tuş hangisi? Bilgisi olan var mı?"

En temiz bu şekilde çevirebildim :D

Orasını anladık. Nası bi tepki veriyor tuşa basınca söylese konu çözülecek. Ben de cevabı biliyorum.
 
Arkadaşlar, özetle soru şu: "W,A,S ve D tuşlarındaki bölgede, bir tuşa basıyorum ve oyunda farklı bir tepki meydana geliyor. Acaba o tuş hangisi? Bilgisi olan var mı?"

En temiz bu şekilde çevirebildim :D

Gece gece güldürdün beni ya.

Bilmeceye gelirsek 1,2,3,4,5 veya Q,F,R e basıyor olabilirsin. yürürken biraz daha dikkat et.


Edit : 2. çözüm oyunu silip daha kaliteli oyunlar oynamak.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı