Wolfteam:Reboot Oynanır Mı?

Papyrus4

Centipat
Arkadaşlar Wolfteam Reboot oyunun 2009 yamasıymış ve çoğu kişi eski tat var diyor hile vs. azmış sizce oynanır mı?

Steam mağazasına gelen Wolfteam oyunuydu bu galiba. Türkiye'de erişime kapalı ama istedikten sonra bir şekilde elde edebiliyorsun zaten. Nostalji yaşamak istiyorsan oynayabilirsin ama günlerce oynayacak kadar özlemediysen 3-5 saat sonra silersin.

Denilenler doğru ise bence oynanır. O zamanlarda gerçekten eğlenceli bir oyundu.

Galiba Türkiye'den erişimi kapatmışlar.
Teşekkürler hocam.

Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum ama VPN ile denedim olmadı nasıl gireceğiz bu oyuna?

Hocam öncelikle VPN ile Amerika'ya bağlanıp yeni bir Steam hesabı açacaksınız ve oyunu kütüphanenize ekleyeceksiniz artık VPN'siz oynayabilirsiniz.

Deneyeceğim şimdi.

Hocam öncelikle VPN ile Amerika'ya bağlanıp yeni bir Steam hesabı açacaksınız ve oyunu kütüphanenize ekleyeceksiniz artık VPN'siz oynayabilirsiniz.

Hocam kayıt olunca VPN proxy hatası veriyor. Nasıl kayıt olacağım?

Arkadaşlar bu video linki ile yaptım isteyenler için:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bunu indirin oynayın. Og karakterli oyuncular yok gayet eğlenceli sadece siteden kaydolun ve VPN açın oyuna girin. Yanlış hatırlamıyorsam oyunun indirme boyutu 3,1 GB ama bu oyun için değer ben oynuyorum tavsiye ederim. Oyunda hediye kutusuna yeni başlayan herkes için güzel eşyalar veriyorlar ve 1 milyon GP kullanıp teğmen olarak başlıyorsunuz. Oyuna deneyin pişman olmazsınız.

Oyunun içinden bahsedeyim birazcık, nakite ihtiyaç duymayacagin bir server takla falan özel versiyonlari hediye kutuna veriyorlar. Sana sadece VPN açıp giriş yapıp arkana yaslanıp oynamak kalıyor.
Market eşyalarına bakınca altin ve kurt parasıyla istediğin eşyaları temin edebiliyorsun.

Not game Client'i indirin altta ki download butonu stabil değil çalışmıyor üstteki game Client'den indirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…