Wolfteam son durumu çok kötü

ElProdicsion

Hectopat
Daha fazla  
Benim yaşım şu anda 16. Bu oyuna 9 yaşımdayken başlamıştım. Okuldan kaçıp internet Cafe'ye gider arkadaşlarla aramızda 2/2 girerdik. O günler güzeldi. Ateş barut serisi zamanları ama sonra diriliş yaması geldi. Oyun çöp olmaya, P2W olmuştu. Ben gene de oynuyordum. 2 sene oyunu bırakmıştım bırakmadan önce tüm sunucular tıklım tıklım doluydu. Sonra evime bir bilgisayar alındı. Ben de ilk onu indirmiştim. Sonra yeni hesap kurdum oyuna girdim. Çok belli oluyordu ki 10 sunucudan 8'i bomboştu. Dolu sunucularda 1-2 el attım. Sonra girdiğimde fark ettim ki oyunda hile kalmamış ama og denilen parasız asla size verilmeyecek şeyler gelmiş. Oyun artık çöp olmuştu. Oyunu çoğu kişi bırakmıştı. Bu çok belliydi. 4 yıldır aktif oyuncusuyum oyunun. Ogler gerçekten kötü ama eskilerden emektar oyuncularda var efs4Nesirinler'i bilirsiniz belki. Ben o klanda gizemlisirin aramızda dkm falan giriyoruz. 1 oyun için hakaret küfür adres isteyip saçma sapan şeyler söylemek, oda laglamalar, SK odalarını bozmalar, bir odayı satanlar... Cidden oyunun sonu çok kötü.

Son düzenleyen: Moderatör:
13 Yaşındayım,2011 den beri oynuyordum,2018 de bıraktım. Şuan Valorant gibi oyunlar oynuyorum. Mutluyum oyun 2016 da öldü zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı