Wolfteam ve Metin 2 Kasa sorunu

library

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar sistemim yetmesine rağmen oyunlar kasıyor. Örneğin wolfteam sistem gereksinimleri yazdığımda benimki ile aynı işlemcisi aama kasıyor. Aynı şekilde metin 2 de sistem gereksinimleri pentium 4 yazıyor oda kasıyor ne öneriyorsunuz arkadaşlar ?
Not: 5 aydır formatsız ve masaüstünde bu Windows kopyası orjinal değil yazıyor. Cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Hangi online oyunlar ? Hangi grafiklerde ? Oyun var oyun var. GTA 5' i en yüksek kalitede oynamaya çalışıyorsan kasması normaldir mesela.

Bir de kasma dediğiniz sorun nasıl bir kasma ? FPS kontrol ettiniz mi yani FPS dalgalanması mı, yoksa internet dalgalanması nedeniyle meydana gelen kasma mı ? Online oyunlarda genellikle internet bağlantısı sorunu ile kasma meydana gelmektedir.

Hayır internetim hızlı metin 2 oynuyorum. Sistem gereksinimlerim yetiyor . İşlemcim Pentium 4 (2 CPUS ) 3.20 GHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman oyunla ilgili sorun var. Oyun ayarlarından çözmeye çalış. Ben de oynarken bazı serverlarda çok NPC oluyordu. Bende de kasıyordu.

Ben AGP kartlı bilgisayarda Metin2 oynardım, küçükken. Bir sorun var gibi gözüküyor, kasmaması lazım. Mavi bayrak 1.köy ise kasabilir .

ordada kasmaması için ne yapmalıyım hangi işlemci gerekli 775 pin anakartım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…