Wolverine V2 Chroma vs KK3 Max

Bütçe
2500-3500 TL

f1ratdemir

Yoctopat
Daha fazla  
Selamlar. Genellikle F1 23 ve F1 25 oynayan biri olarak bir süredir gamepad değiştirmeyi düşünüyorum. Şu ana kadar F310 ve F710 modellerini kullandım ama açıkçası pek sevemedim. Sonrasında Cyclone 2 kullandım, her ne kadar hissiyatı çok iyi olsa da F1 oyunlarında asistsiz oynamak için tetikleri çok yumuşak, bu da ABS ve TC'yi kapatmayı bayağı zorlaştırıyor. Yapay zekaya sorduğumda hall effectler arasında en sert tetiğe KK3 Max'ın, potansiyometreler arasında ise Wolverine V2 Chroma'nın sahil olduğunu söyledi, yine de elimde denemediğim için tam olarak güvenemiyorum. Dediğim gibi, F1 oyunları oynuyorum ve önceliğim tetiklerin uzunluk mesafesi ve sertlik seviyesi. F310 ve F710'dan kesinlikle daha sert olması lazım. Sizce bu iki ürün arasından hangisini seçmeliyim? Başka tavsiyeleriniz varsa onlara da yönelebilirim.

Son düzenleme:
Potansiyometreli hiç bir ürünü almayın hocam gamepad ve direksiyon seti dahil o yüzden Razer'ı eleyin. KK3'ün de kronik sorunları olduğunu biliyorum. Stick kalibrasyonu ve triggerlarında sorunlar var.

Potansiyometreli hiç bir ürünü almayın hocam gamepad ve direksiyon seti dahil o yüzden Razer'ı eleyin. KK3'ün de kronik sorunları olduğunu biliyorum. Stick kalibrasyonu ve triggerlarında sorunlar var.
Hocam peki söylediğim kriterlerde önerebileceğiniz gamepadlar neler? Ayrıca bu konularda Gemini 3 Pro'ya güvenilir mi? Her gamepadi elde deneme şansım olmadığı için mecbur AI desteği alıyorum ama güvenilirliğinden emin olmak zor, ChatGPT zaten kötü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…