Woon TV'ye Google Play servislerini yükleyince bootloop

tolgatoksoy14

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam linkteki programı kurdum tv sürekli yeniden başlıyor açılmıyor yardımcı olabilir misin
Hocam nasıl düzelttin servisi aradım anakartta sorun olabilir diyo benim yapabileceğim Bi şey var mı
Hocam nasıl düzelttin servisi aradım anakartta sorun olabilir diyo benim yapabileceğim Bi şey var mı

Son düzenleme:
Anlatıyorum: İlk önce fişi çekin. Ondan sonra açarken tv nin açma düğmesine basılı tutup aynı anda ses açma tuşuna basılı tutun. TV güvenli modda (televizyon normal açılıyor ama sonradan yüklenen hiç bir uygulamalar ve uygulama mağazası gözükmüyor) başlayacak. Oradan fabrika ayarlarına döndürün. Sorununuz çözülecektir. Ben de tesadüf eseri çözdüm
Babam tabiri caizse beni bi güzel dövecekti ama düzeltmeyi becerdim Allah'tan da azar ve yasaklarla kurtuldum

Usta ayni sorunu yaşıyoruz. Dediginiz sekilde yaptik ama fabrika ayarlarina giremiyoruz. Yardimci olur musunuz?

Usta ayni sorunu yaşıyoruz. Dediginiz sekilde yaptik ama fabrika ayarlarina giremiyoruz. Yardimci olur musunuz?
Hep açılış ekranında takılı mı kalıyor yine? Yine oldu bizde bu sefer güç tuşuna bastık ondan sonra ok tuşuna basılı tuttuk TV açılana kadar güvenli moda bu sefer öyle girdi.

Hep açılış ekranında takılı mı kalıyor yine? Yine oldu bizde bu sefer güç tuşuna bastık ondan sonra ok tuşuna basılı tuttuk TV açılana kadar güvenli moda bu sefer öyle girdi.
aynen usta ama dedigin sekilde yaptim sorun cozuldu..cok sagol x.cok tesekkurler..

Benim TV de boot loop da kaldı sadece açma kapama düğmesi var ses açma kısma yok kumanda da işe yaramıyor yardımcı olabilir misiniz acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…