Wooting 60HE+ Türkiye'ye girer mi?

vallahabibilsem

Femtopat
Daha fazla  
Ben Wooting 60HE+ almak istiyorum ama Türkiye'ye girer mi vesaire hiç bilmiyorum girerse de ne kadar para öderim almıṣ birisi veya fikri olan birisi beni aydınlatabilir mi? Çok teşekkürler.

Ben Wooting 60HE+ almak istiyorum ama Türkiye'ye girer mi vesaire hiç bilmiyorum girerse de ne kadar para öderim almıṣ birisi veya fikri olan birisi beni aydınlatabilir mi? Çok teşekkürler.

Hocam 30 euroyu geçen her ürün takılır gümrüğe. Ne kadar vergi çıkar bilmiyorum.

Hocam 30 euroyu geçen her ürün takılır gümrüğe. Ne kadar vergi çıkar bilmiyorum.
Bazi kisiler 25 bin odedim falan diyor cok kafam karisti her yerde farkli bir fiyat soyluyorlarda hocam ona gore alicaktim bende

Wooting keyboards herkes diyor ki gumrukte her seye vergi yapiyorlar 7 bin TL'lik klavye oluyor sana 15 bin vesaire hocam bilemedim bende oyle olunca

Hocam şuna ne dersin?

25bin kim dediyse iyi sallamış bu arada en fazla ürünün 2 katı fiyat biner ve o da aşırı pahalı olur zaten.

Dedikleri gibi oluyor yurt dışında tanıdığınız varsa onun ile getirtmek en mantıklısı
deniyorumda suan gelen yok yoksa coktan getirtmistim

hocam vallaha gormustum bunu ama hem ANSI hemde bu markaya guven olur mu bilmiyorum ondan dolayi wooting ile gitmek istiyorum kesinlikle

Deniyorumda şu an gelen yok yoksa coktan getirtmistim

Hocam vallaha gormustum bunu ama hem ANSI hem de bu markaya guven olur mu bilmiyorum ondan dolayi Wooting ile gitmek istiyorum kesinlikle

Hocam herkese öneriyoruz bu klavyelerden. Marka kaliteli bir marka sadece siz bilmiyorsunuz yani. Bir klavyeye o kadar para bayılmaya lüzum yok.

Hocam herkese öneriyoruz bu klavyelerden. Marka kaliteli bir marka sadece siz bilmiyorsunuz yani. Bir klavyeye o kadar para bayılmaya lüzum yok.
Hocam simdi googledanda baktim cok ucuz hissiyati var diyorlar ve de ANSI oldugu icin tercih etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…