Grolisard Hectopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 403 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2021 #1 Arkadaşlar, Windows 10 Pro kullanıyorum. Word 2007 var ve dosyaya sağ tık yaptığımda Microsoft Edge çıkmıyor ve PDF olarak tanımlayamıyorum dosyayı. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Mayıs 2021
Arkadaşlar, Windows 10 Pro kullanıyorum. Word 2007 var ve dosyaya sağ tık yaptığımda Microsoft Edge çıkmıyor ve PDF olarak tanımlayamıyorum dosyayı.
HACIDANİKİNCİEL Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 2.601 Makaleler 1 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek genç yazılımcı 13 Mayıs 2021 #2 PDF yüklü mü? PDF okuyucu: Orijiinal PDF çözümü | Adobe Acrobat Reader Adobe ile en iyi ücretsiz PDF okuma aracını keÅfedin. Acrobat Reader her türlü PDF dosyasını okumanızı, PDF'ye imza ve yorum eklemenizi ve bu dosyalarla etkileÅim kurmanızı saÄlar. acrobat.adobe.com Önce bunu yükleyin. Artı 0 Eksi
PDF yüklü mü? PDF okuyucu: Orijiinal PDF çözümü | Adobe Acrobat Reader Adobe ile en iyi ücretsiz PDF okuma aracını keÅfedin. Acrobat Reader her türlü PDF dosyasını okumanızı, PDF'ye imza ve yorum eklemenizi ve bu dosyalarla etkileÅim kurmanızı saÄlar. acrobat.adobe.com Önce bunu yükleyin.