Word dosyalarını açıp yazdırmak için program arıyorum, LibreOffice Word dosyalarını açıyor fakat bazı kısımları ciddi bir biçimde bozuyor. Doc, docx dosyalarını açabilen bir program arıyorum. Word kullanmak istemiyorum bilgisayarı çöp ediyor.
Hocam adam demiş zatenLibre Office
diyeLibreOffice Word dosyalarını açıyor fakat bazı kısımları ciddi bir biçimde bozuyor.
Bozuk sayfa oluşmaması için resimli yazı hazırlarken resme sağ tıklanarak "Metin Dağılımı > Hiçbiri" ve "Nesneleri hizala > üstten sabitleyiciye hizala" demeniz gerekiyor. Bundan sonra resmi fareyle tutup uygun yere yerleştirebilirsiniz. Böylelikle Libre Office'te bir dahaki açılışta sayfayı bozmayacak ve çalışma boyunca da daha rahat kullanmanızı sağlayacak.Bir cümleyi ya da kelimeyi seçerken karakterlerin ilginç şekilde bozuk görünmeye başlaması da Ctrl+S ya da Kaydet denilerek düzeltilebiliyor.Word dosyalarını açıp yazdırmak için program arıyorum, LibreOffice Word dosyalarını açıyor fakat bazı kısımları ciddi bir biçimde bozuyor. Doc, docx dosyalarını açabilen bir program arıyorum. Word kullanmak istemiyorum bilgisayarı çöp ediyor.
En son sürümü kullanıyorum.Bildiğim kadarıyla uyumlu açılması lazımdı. Daha yeni Libreoffice sürümü deneyebilirsiniz. Bunun dışında Openoffice ve Onlyoffice gibi alternatifler de var ama eğer Libreoffice'de sıkıntı çıktıysa büyük ihtimal aynı sıkıntı diğer programlarda da olacak.
Sadece word alternatifi de var hafif hızlı. Abiword. Ama aynı sıkıntı yaşanabilir yine.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.