Emirhan6134 Centipat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 37 26 Ocak 2023 #1 Merhaba. İş yerindeki bilgisayara telefonumdan dosya çıktısı almak için telefonumu taktım ve çıkardıktan sonra kendi bilgisayarıma taktım ve Word dosyalarının hepsi şifrelendi. Bunu nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2023
Merhaba. İş yerindeki bilgisayara telefonumdan dosya çıktısı almak için telefonumu taktım ve çıkardıktan sonra kendi bilgisayarıma taktım ve Word dosyalarının hepsi şifrelendi. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Puding Bey Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 2 26 Ocak 2023 #2 Umarım fidye yazılımı bulaşmamıştır. Diğer dosyalarınızı da inceler misiniz? Fotoğraf vesaire. Artı 0 Eksi
KS KS Emirhan6134 Centipat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 37 26 Ocak 2023 #3 Puding Bey dedi: Umarım fidye yazılımı bulaşmamıştır. Diğer dosyalarınızı da inceler misiniz? Fotoğraf vesaire. Genişletmek için tıkla... Resimler ve pdf dosyaları açılıyor onlarda sıkıntı yok ayrıca kişisel bilgisayarımda bitdefender yüklü onunla da sd kartı taradım ama virüs bulamadı Artı 0 Eksi
Puding Bey dedi: Umarım fidye yazılımı bulaşmamıştır. Diğer dosyalarınızı da inceler misiniz? Fotoğraf vesaire. Genişletmek için tıkla... Resimler ve pdf dosyaları açılıyor onlarda sıkıntı yok ayrıca kişisel bilgisayarımda bitdefender yüklü onunla da sd kartı taradım ama virüs bulamadı