Rhee Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 175 Çözümler 1 24 Aralık 2023 #1 Online Word'den sunum hazırladım, bilgisayara indirince yazılar ve görsel birbirine karışıyor nasıl düzeltebilirim? Görseli de bırakıyorum. Sürprizbozan: . Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2023
Online Word'den sunum hazırladım, bilgisayara indirince yazılar ve görsel birbirine karışıyor nasıl düzeltebilirim? Görseli de bırakıyorum. Sürprizbozan: .
RawRei Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 249 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #2 Sil tekrar yükle (Word'u)
Rhee Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 175 Çözümler 1 24 Aralık 2023 #3 RawRei dedi: Sil tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Farklı cihazda da denedim. Sorun yazı fontundan kaynaklı tahminimce fakat nasıl düzeltirim bilmiyorum.
RawRei dedi: Sil tekrar yükle. Genişletmek için tıkla... Farklı cihazda da denedim. Sorun yazı fontundan kaynaklı tahminimce fakat nasıl düzeltirim bilmiyorum.
RawRei Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 249 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #4 Rhee dedi: Farklı cihazda da denedim. Sorun yazı fontundan kaynaklı tahminimce fakat nasıl düzeltirim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oto düzeltmeyi kapat Bir de mesajımı çözüm olarak işaretlersen teşekkürler
Rhee dedi: Farklı cihazda da denedim. Sorun yazı fontundan kaynaklı tahminimce fakat nasıl düzeltirim bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Oto düzeltmeyi kapat Bir de mesajımı çözüm olarak işaretlersen teşekkürler
Rhee Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 175 Çözümler 1 24 Aralık 2023 #5 RawRei dedi: Oto düzeltmeyi kapat. Genişletmek için tıkla... Nasıl kapatırım?
RawRei Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 249 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #6 Rhee dedi: Nasıl kapatırım? Ayrıca bilgisayardan yapıyorum oto düzeltme derken, mobildeki yazım hatalarını düzelten klavyeyi demiyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... KB bakma PC ile telefon aynı olmadığı için olması zaten normal nedeni ise teldeki yazı fontu farklı PC de yazı fontu farklıdır iyi günler
Rhee dedi: Nasıl kapatırım? Ayrıca bilgisayardan yapıyorum oto düzeltme derken, mobildeki yazım hatalarını düzelten klavyeyi demiyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... KB bakma PC ile telefon aynı olmadığı için olması zaten normal nedeni ise teldeki yazı fontu farklı PC de yazı fontu farklıdır iyi günler
Rhee Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 175 Çözümler 1 24 Aralık 2023 #7 RawRei dedi: KB bakma PC ile telefon aynı olmadığı için olması zaten normal nedeni ise teldeki yazı fontu farklı PC de yazı fontu farklıdır iyi günler. Genişletmek için tıkla... Pek bir alakası yok yazdığınız ile yaşadığımın, iyi günler.
RawRei dedi: KB bakma PC ile telefon aynı olmadığı için olması zaten normal nedeni ise teldeki yazı fontu farklı PC de yazı fontu farklıdır iyi günler. Genişletmek için tıkla... Pek bir alakası yok yazdığınız ile yaşadığımın, iyi günler.
magicspears Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ekim 2019 Mesajlar 2.792 Çözümler 70 Yer İzmir 24 Aralık 2023 #8 Rhee dedi: Online Word'den sunum hazırladım, bilgisayara indirince yazılar ve görsel birbirine karışıyor nasıl düzeltebilirim? Görseli de bırakıyorum. Sürprizbozan: . Eki Görüntüle 2063522 Genişletmek için tıkla... Hazırladığınızda kullandığınız yazı tipi bilgisayarınız da yüklü mü?
Rhee dedi: Online Word'den sunum hazırladım, bilgisayara indirince yazılar ve görsel birbirine karışıyor nasıl düzeltebilirim? Görseli de bırakıyorum. Sürprizbozan: . Eki Görüntüle 2063522 Genişletmek için tıkla... Hazırladığınızda kullandığınız yazı tipi bilgisayarınız da yüklü mü?
RawRei Centipat Katılım 17 Aralık 2023 Mesajlar 249 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2023 #9 Rhee dedi: Pek bir alakası yok yazdığınız ile yaşadığımın, iyi günler. Genişletmek için tıkla... Kanka PC'den yap o zaman. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2023
Rhee dedi: Pek bir alakası yok yazdığınız ile yaşadığımın, iyi günler. Genişletmek için tıkla... Kanka PC'den yap o zaman.
Rhee Hectopat Katılım 16 Mayıs 2021 Mesajlar 175 Çözümler 1 24 Aralık 2023 #10 magicspears dedi: Hazırladığınızda kullandığınız yazı tipi bilgisayarınız da yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda PDF olarak açıyorum zaten Office uygulamaları yüklü değil, Online'dan yapıyorum. Metinleri farklı yerlerden aldığım için yazı fontu farklı, düzeltemedim de.
magicspears dedi: Hazırladığınızda kullandığınız yazı tipi bilgisayarınız da yüklü mü? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarda PDF olarak açıyorum zaten Office uygulamaları yüklü değil, Online'dan yapıyorum. Metinleri farklı yerlerden aldığım için yazı fontu farklı, düzeltemedim de.