brkkymk Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #1 Word'de yanlışlıkla kısayol oluştur deyince dosya bozuldu ne alaka anlayamadım uğraşmama rağmen yapamadım.
Word'de yanlışlıkla kısayol oluştur deyince dosya bozuldu ne alaka anlayamadım uğraşmama rağmen yapamadım.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 16 Ekim 2023 #2 Dosya içindeki yazılar mı bozuldu, yoksa açılırken hata mı veriyor? Artı 0 Eksi
KS KS brkkymk Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #3 armas dedi: Dosya içindeki yazılar mı bozuldu, yoksa açılırken hata mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Açılınca içi boş görünüyor ve dosya ismi kayboldu bekleyince ise boş sayfa çıkıyor oysaki kaydetmiştim Artı 0 Eksi
armas dedi: Dosya içindeki yazılar mı bozuldu, yoksa açılırken hata mı veriyor? Genişletmek için tıkla... Açılınca içi boş görünüyor ve dosya ismi kayboldu bekleyince ise boş sayfa çıkıyor oysaki kaydetmiştim
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 16 Ekim 2023 #4 Word'u açınca görev çubuğunda Word'e sağ tıkla, orada son açtığın dosyalar gözükür, aralarında vardır belki. Artı 1 Eksi
Word'u açınca görev çubuğunda Word'e sağ tıkla, orada son açtığın dosyalar gözükür, aralarında vardır belki.
KS KS brkkymk Decapat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ekim 2023 #5 armas dedi: Word'u açınca görev çubuğunda Word'e sağ tıkla, orada son açtığın dosyalar gözükür, aralarında vardır belki. Genişletmek için tıkla... Yoktu tekrar hazırlamaya başladım dosyayı bir şey olmayınca yine de teşekkür ederim Artı 0 Eksi
armas dedi: Word'u açınca görev çubuğunda Word'e sağ tıkla, orada son açtığın dosyalar gözükür, aralarında vardır belki. Genişletmek için tıkla... Yoktu tekrar hazırlamaya başladım dosyayı bir şey olmayınca yine de teşekkür ederim