Word Mobile Windows 10 uygulaması

OSMAN KARTAL

Megapat
Daha fazla  
Word Excel Mobile Windows 10 uygulaması kullanan var mı?
Memnun musunuz? Artıları-eksileri nelerdir?

Mobile Windows 10 olanını bilmiyorum ancak Android olanından memnunum. Önceden Google'ınkini kullanıyordum ancak pek memnun değildim. Dosyaları nereye kaydettiği bile meçhul, çok karmaşık geliyordu. Word'den memnunum gayet.

Son düzenleme:
Word Windows 10 Edition veya diğer paket yazılımları, pek fazla gerekli değillerdir. Ücretsiz olarak sadece bir makaleyi, bir tabloyu ve bir slaytı açıp okuyabilmenize yarıyorlar. Fakat üzerinde oynamalar yapmanız için sizden abonelik almanızı istiyorlar. Bu yüzden pek gerekli olduğunu düşünmüyorum.

Bunun yerine Microsoft'un sitesinden çevrimiçi olarak Microsoft Office Online hizmetini veya Google'ın kendi ofis programlarını kullanabilirsiniz. Eğer pek fazla internet ortamına yazmayı sevmiyorum derseniz, LibreOffice işinizi görecektir. Bu saydığım önerilerin hepsi ücretsizdir.
Ben memnunum. Önceden Google'ınkini kullanıyordum ancak pek memnun değildim. Dosyaları nereye kaydettiği bile meçhul, çok karmaşık geliyordu. Word'den memnunum gayet.
Bu arada konu sahibi Microsoft Store'da bulunan Word Mobile'den bahsediyor büyük ihtimalle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…