Merhaba arkadaşlar üniversite öğrencisiyim bilişim dersimizde hocamız Word kullanarak bir ödev yapmamızı istedi öğrenci e postası ile kayıt oldum fakat internet sitesi üzerinden ücretsiz kullanabiliyorum bu Word'u nasıl PC'ye indirebilirim acaba? Güvenli şekilde olursa sevinirim.
Size okul tarafından verilen okulnumarası@ogr.cbü.com.tr (cbü kısmı üniversiteye göre değişir) ve şifreniz de T.C. kimlik numaranız olan bir mail adresi olması gerek, onunla giriş yaparsanız size kullanma hakkı veriyor Microsoft.
Geçerli bir okul e-posta adresine sahip öğrenciler Microsoft Office 365 Eğitim'e ücretsiz olarak erişebilir. Öğrenim ve keşif için Microsoft Word, Excel ve PowerPoint gibi güçlü araçları keşfedin.
Size okul tarafından verilen okulnumarası@ogr.cbü.com.tr (CBÜ kısmı üniversiteye göre değişir) ve şifreniz de T.C. Kimlik numaranız olan bir mail adresi olması gerek, onunla giriş yaparsanız size kullanma hakkı veriyor Microsoft.
Size okul tarafından verilen okulnumarası@ogr.cbü.com.tr (cbü kısmı üniversiteye göre değişir) ve şifreniz de T.C. kimlik numaranız olan bir mail adresi olması gerek, onunla giriş yaparsanız size kullanma hakkı veriyor Microsoft.
Merhaba, normalde lisans olmasa bile microsoft uygulamalarını görüntülemek ve kaydetmek için kullanabiliyorduk ancak bir kaç gündür görüntülememe bile izin vermiyor. Lisans girmeyince kapatmak zorunda bırakıyor. Ne yapmam gerek?