Word öğrenci maili ile ücretsiz olarak nasıl kullanılır?

b4rmit

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 13100F
ARC A750
Merhaba arkadaşlar üniversite öğrencisiyim bilişim dersimizde hocamız Word kullanarak bir ödev yapmamızı istedi öğrenci e postası ile kayıt oldum fakat internet sitesi üzerinden ücretsiz kullanabiliyorum bu Word'u nasıl PC'ye indirebilirim acaba? Güvenli şekilde olursa sevinirim.

Size okul tarafından verilen okulnumarası@ogr.cbü.com.tr (cbü kısmı üniversiteye göre değişir) ve şifreniz de T.C. kimlik numaranız olan bir mail adresi olması gerek, onunla giriş yaparsanız size kullanma hakkı veriyor Microsoft.

Size okul tarafından verilen okulnumarası@ogr.cbü.com.tr (CBÜ kısmı üniversiteye göre değişir) ve şifreniz de T.C. Kimlik numaranız olan bir mail adresi olması gerek, onunla giriş yaparsanız size kullanma hakkı veriyor Microsoft.

Evet olması gereken o fakat öğrenci e postası ile de webe yönlendiriyor.

Size okul tarafından verilen okulnumarası@ogr.cbü.com.tr (cbü kısmı üniversiteye göre değişir) ve şifreniz de T.C. kimlik numaranız olan bir mail adresi olması gerek, onunla giriş yaparsanız size kullanma hakkı veriyor Microsoft.
1698257184615.png

Kendi kişisel hesabınıza alabilirsiniz ama o keyler genelde hesap şeklinde geliyor, okul ile görüşün derim belki düzeltebilirler.

Hocaya söyledim ama bilmiyorum dedi bakalım artık webden çok zor oluyor verdiği ödev.

Kendi kişisel hesabınıza alabilirsiniz ama o keyler genelde hesap şeklinde geliyor, okul ile görüşün derim belki düzeltebilirler.
Merhaba, normalde lisans olmasa bile microsoft uygulamalarını görüntülemek ve kaydetmek için kullanabiliyorduk ancak bir kaç gündür görüntülememe bile izin vermiyor. Lisans girmeyince kapatmak zorunda bırakıyor. Ne yapmam gerek?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı