emreyesilyurt Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 344 Çözümler 2 18 Kasım 2022 #1 Aşağıdaki resimde gördüğünüz yazı benim için ödev. Ama bir türlü ortadaki yazılar resimde gözüktüğü gibi yan yana düzenli şekilde gelmiyor, daha doğrusu yan yana gelme olayı oluyor ama başka sayfalara taşıyor. Nasıl yapacağım? Yardım eder misiniz? Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.JPG 48,4 KB · Görüntüleme: 39
Aşağıdaki resimde gördüğünüz yazı benim için ödev. Ama bir türlü ortadaki yazılar resimde gözüktüğü gibi yan yana düzenli şekilde gelmiyor, daha doğrusu yan yana gelme olayı oluyor ama başka sayfalara taşıyor. Nasıl yapacağım? Yardım eder misiniz?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.038 Makaleler 15 Çözümler 479 Yer Türkiye Cumhuriyeti 18 Kasım 2022 #2 Tam anlamadım ama yazı boyutunu küçültünce düzelmiyor mu? Ekran görüntüsü koyar mısın?
1 196444 Kilopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 911 Çözümler 6 18 Kasım 2022 #3 En üstte sağda metin kutusu var gibi duruyor(?) Metin kutusu içindeki yazıyı kopyalayıp, kutuyu silin ve yalnızca mevcut sütunları kullanın.
En üstte sağda metin kutusu var gibi duruyor(?) Metin kutusu içindeki yazıyı kopyalayıp, kutuyu silin ve yalnızca mevcut sütunları kullanın.