AspyndoR Kilopat Katılım 12 Aralık 2018 Mesajlar 517 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57-5093 Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #1 Word'de başlığı en tepeye almam isteniyor bunu nasıl yapabilirim? Üst bilgi olarak ekliyorum ancak o da hem her sayfada gözüküyor hem de rengi soluk.
Word'de başlığı en tepeye almam isteniyor bunu nasıl yapabilirim? Üst bilgi olarak ekliyorum ancak o da hem her sayfada gözüküyor hem de rengi soluk.
Çözüm khalannz7 8 Haziran 2024 Düzen >> Kenar boşlukları >> Darı seçin veya kendiniz ayarlayın. İstediğiniz şey tam olarak bu m anlayamadım deneyin olmazsa başka şekilde yardımcı olmaya çalışalım.
Düzen >> Kenar boşlukları >> Darı seçin veya kendiniz ayarlayın. İstediğiniz şey tam olarak bu m anlayamadım deneyin olmazsa başka şekilde yardımcı olmaya çalışalım.
khalannz7 Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 858 Çözümler 15 8 Haziran 2024 #2 Düzen >> Kenar boşlukları >> Darı seçin veya kendiniz ayarlayın. İstediğiniz şey tam olarak bu m anlayamadım deneyin olmazsa başka şekilde yardımcı olmaya çalışalım. Artı 0 Eksi Çözüm
Düzen >> Kenar boşlukları >> Darı seçin veya kendiniz ayarlayın. İstediğiniz şey tam olarak bu m anlayamadım deneyin olmazsa başka şekilde yardımcı olmaya çalışalım.
KS KS AspyndoR Kilopat Katılım 12 Aralık 2018 Mesajlar 517 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57-5093 Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2024 #3 khalannz7 dedi: Düzen >> kenar boşlukları >> darı seçin veya kendiniz ayarlayın. İstediğiniz şey tam olarak bu m anlayamadım deneyin olmazsa başka şekilde yardımcı olmaya çalışalım. Genişletmek için tıkla... Evet istediğim buydu teşekkürler oldu. Artı 0 Eksi
khalannz7 dedi: Düzen >> kenar boşlukları >> darı seçin veya kendiniz ayarlayın. İstediğiniz şey tam olarak bu m anlayamadım deneyin olmazsa başka şekilde yardımcı olmaya çalışalım. Genişletmek için tıkla... Evet istediğim buydu teşekkürler oldu.