onurlu sorular Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 642 16 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar merhaba, Word de kelime tablosu yapıp kırtasiyeden çıktı alacağım fakat yapamıyorum. Nasıl tabloları bir sayfaya sığdırabilirim? Tablodan tutup ya da köşesinden tutup çekince olmuyor. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 61,5 KB · Görüntüleme: 39
Arkadaşlar merhaba, Word de kelime tablosu yapıp kırtasiyeden çıktı alacağım fakat yapamıyorum. Nasıl tabloları bir sayfaya sığdırabilirim? Tablodan tutup ya da köşesinden tutup çekince olmuyor.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 16 Haziran 2022 #2 Ctrl + A ile hepsini seç ve Düzen > Sütunlar kısmından 2 sütun yap. Bu şekilde tek sayfaya sığacaktır.
Ctrl + A ile hepsini seç ve Düzen > Sütunlar kısmından 2 sütun yap. Bu şekilde tek sayfaya sığacaktır.
onurlu sorular Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 642 16 Haziran 2022 #3 Berkay D dedi: CTRL + a ile hepsini seç ve düzen > sütunlar kısmından 2 sütun yap. Bu şekilde tek sayfaya sığacaktır. Genişletmek için tıkla... Sağ olda ağa olmamıştı zaten o ben başka bir yöntem bekledim ama barka bir yöntem ile hallettim.
Berkay D dedi: CTRL + a ile hepsini seç ve düzen > sütunlar kısmından 2 sütun yap. Bu şekilde tek sayfaya sığacaktır. Genişletmek için tıkla... Sağ olda ağa olmamıştı zaten o ben başka bir yöntem bekledim ama barka bir yöntem ile hallettim.