Word'de yazı yazmak için klavye önerisi

manL1G

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Üniversite öğrencisiyim. Kendime Word'de yazı yazarken kullanabileceğim bir sessiz klavye arıyorum. Var mıdır acaba öneriniz? Tuşlarının basımı yumuşak olursa çok makbule geçer. Belirli bir bütçem yok fakat ne kadar ucuz o kadar iyi diyebilirim. Önerilerinizi bekliyorum

Bütçen ne kadar tam olarak?

Kendim şahsen hiç kullanmadım bu yüzden önerebileceğim bir model yok bunu belirteyim başta. Laptop klavyesi gibi ince klavyeler oluyor hocam mutlaka görmüşsünüzdür o tarz bir şey işinizi görebilir. Ne kadar uzun ömürlü olur, ne kadar kaliteli olur, basım hissi ne kadar güzel olur bir fikrim yok ama konuyu görünce direkt bu tarz klavyeler geldi aklıma.

Hocam bir de Migros'da böyle bir klavye var 2-3 ay önce mağazada biraz denemiştim tuş basımı falan güzel ve yumuşaktı diye hatırlıyorum bunada bir bakabilirsiniz.

Linkini paylaştığım klavyeden Bluetooth adaptörü çıkmıyormuş aklınızda bulunsun.

Son düzenleme:
Bütçen ne kadar tam olarak?
Maks 500 hocam

Bu USB ile çalışan wireless türünden olursa çok daha iyi olur benim için hocam. Masaüstü bilgisayar olduğu için Bluetooth çalışmıyor diye biliyorum.

Maksimum 500 hocam.

Bu USB ile çalışan Wireless türünden olursa çok daha iyi olur benim için hocam. Masaüstü bilgisayar olduğu için Bluetooth çalışmıyor diye biliyorum.

Bluetooth adaptörü alıp çalıştırabilirsiniz aslında hocam. Ama bu paylaştığım klavye her Bluetooth adaptörü ile çalışır mı emin değilim. İnternettede bu klavye ile ilgili bir inceleme yazısına veya videosuna denk gelmedim.

Hocam Slim klavye diye bakabilirsiniz bahsettiğim klavyeler bu şekilde geçiyormuş galiba.

Son düzenleme:

Bir gözatayım dostum. Teşekkür ederim önerin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…