Word'de yazılan ve eklenilen resimler Technopat Sosyal'e gelmiyor

Makaleler
9
Sorum şu: bir sürü rehber yapıyorum; resimler, yazılar, tam atacağım diyorum konu oluşturuyorum kopyala yapıştır yapınca resimlerin çoğu gelmiyor ama Technopat'ın kendi sitesinde yapıp, aynı resimler, aynı yazılarla konu oluşturunca herhangi bir hata almıyorum. Bunun nedeni nedir?

Sorum şu: bir sürü rehber yapıyorum; resimler, yazılar, tam atacağım diyorum konu oluşturuyorum kopyala yapıştır yapınca resimlerin çoğu gelmiyor ama Technopat'ın kendi sitesinde yapıp, aynı resimler, aynı yazılarla konu oluşturunca herhangi bir hata almıyorum. Bunun nedeni nedir?

Technopat'ın kendi sitesinde sunumunu hazırlarken, "resim yükle" butonu yardımı ile resimlerini sunuyuca yüklediğin için, sorunsuz çıkması normal.
Ama Word ile sunumunu hazırlarken eklediğin resimler, bilgisayarının içinde olduğu için Technopat'ta çıkmaması normal. Resimlerin görünebilmesi için bir yol yok yani. O yüzden upload yapmadan görünmez hocam. Yanlış giden bir şey yok yani.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hocam bir çözümü yok mudur bu sorunun ben ne yapabilirim Word'de yazdığım rehberleri rahatlıkla Technopat Sosyal'e aktarmak için.

Emin olmamakla birlikte bir yolu yok hocam. Bazı forumların kurumsal üye sistemi oluyor ya da yetkisi yüksek kullanıcıların paneli daha gelişmiş olduğu için, onların bu dediğini yapma özelliği olduğunu biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı