lowlow Hectopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 89 15 Ocak 2021 #1 Merhabalar, Adsense'e üye oldum fakat <head> bölümünü bulamadım. Nereye yerleştirmem gerekli acaba kodu tam olarak?
Merhabalar, Adsense'e üye oldum fakat <head> bölümünü bulamadım. Nereye yerleştirmem gerekli acaba kodu tam olarak?
iloveichigo Kilopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 3.257 Makaleler 13 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2021 #2 style.css dosyasına eklenmiyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
felicrutter Megapat Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 15 Ocak 2021 #3 Sağ tarafta bulunan header.php'nin içinde ki head kısmına yapıştıracaksınız. Artı 0 Eksi
KS KS lowlow Hectopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 89 15 Ocak 2021 #4 felicrutter dedi: Sağ tarafta bulunan header.php'nin içinde ki head kısmına yapıştıracaksınız. Genişletmek için tıkla... Acaba tam olarak nereye koymalıyım pek bilgim yok kusura bakmayın. Dosya Ekleri Screenshot_5.png 18,3 KB · Görüntüleme: 42 Artı 0 Eksi
felicrutter dedi: Sağ tarafta bulunan header.php'nin içinde ki head kısmına yapıştıracaksınız. Genişletmek için tıkla... Acaba tam olarak nereye koymalıyım pek bilgim yok kusura bakmayın.
felicrutter Megapat Katılım 1 Haziran 2016 Mesajlar 133 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 15 Ocak 2021 #5 lowlow dedi: Acaba tam olarak nereye koymalıyım pek bilgim yok kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... ?> Tag'ından bir önceki boş yere yapıştırın. Artı 0 Eksi
lowlow dedi: Acaba tam olarak nereye koymalıyım pek bilgim yok kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... ?> Tag'ından bir önceki boş yere yapıştırın.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 15 Ocak 2021 #6 felicrutter dedi: ?> Tag'ından bir önceki boş yere yapıştırın. Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. "functions" klasörü altındaki "header"a girip fotoğraf atar mısın? Artı 0 Eksi
felicrutter dedi: ?> Tag'ından bir önceki boş yere yapıştırın. Genişletmek için tıkla... Hayır olmaz. "functions" klasörü altındaki "header"a girip fotoğraf atar mısın?
KS KS lowlow Hectopat Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 89 15 Ocak 2021 #7 Berkay Davas dedi: Hayır olmaz. "functions" klasörü altındaki "header"a girip fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... İki adet header mevcut acaba hangisi doğru olan? Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Hayır olmaz. "functions" klasörü altındaki "header"a girip fotoğraf atar mısın? Genişletmek için tıkla... İki adet header mevcut acaba hangisi doğru olan?
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 15 Ocak 2021 #8 lowlow dedi: Eki Görüntüle 837754Eki Görüntüle 837755 İki adet header mevcut acaba hangisi doğru olan? Genişletmek için tıkla... İkisine de head içinde en sona ekle. Artı 0 Eksi
lowlow dedi: Eki Görüntüle 837754Eki Görüntüle 837755 İki adet header mevcut acaba hangisi doğru olan? Genişletmek için tıkla... İkisine de head içinde en sona ekle.