behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 992 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #1 Merhaba, mevcut temamdan pek memnun değilim. Bu tema iyi midir? Bir sorun çıkartır mı? Online Shop Theme Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2021
Merhaba, mevcut temamdan pek memnun değilim. Bu tema iyi midir? Bir sorun çıkartır mı? Online Shop Theme
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 28 Temmuz 2021 #2 Ortalama bir tema düzenlenirse iyi hale getirilebilir.
behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 992 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #3 KannHeil dedi: Ortalama bir tema düzenlenirse iyi hale getirilebilir. Genişletmek için tıkla... Eğer astra temayı biliyorsanız, sizce online shop temasımı astra mı?
KannHeil dedi: Ortalama bir tema düzenlenirse iyi hale getirilebilir. Genişletmek için tıkla... Eğer astra temayı biliyorsanız, sizce online shop temasımı astra mı?
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 28 Temmuz 2021 #4 behzat_c dedi: Eğer astra temayı biliyorsanız, sizce online shop temasımı astra mı? Genişletmek için tıkla... Astrayı tercih ederdim ben.
behzat_c dedi: Eğer astra temayı biliyorsanız, sizce online shop temasımı astra mı? Genişletmek için tıkla... Astrayı tercih ederdim ben.
behzat_c Hectopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 992 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2021 #5 KannHeil dedi: Astrayı tercih ederdim ben. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Mobil tasarımı bana imkansız geldi nerdeyse. Siz neden kullanırdınız?
KannHeil dedi: Astrayı tercih ederdim ben. Genişletmek için tıkla... Neden hocam? Mobil tasarımı bana imkansız geldi nerdeyse. Siz neden kullanırdınız?
KannHeil Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.492 Çözümler 6 28 Temmuz 2021 #6 behzat_c dedi: Neden hocam? Mobil tasarımı bana imkansız geldi nerdeyse. Siz neden kullanırdınız? Genişletmek için tıkla... Başlangıç için online shop temasına bakabilirsin ama uzun kullanım için Astra bence hocam.
behzat_c dedi: Neden hocam? Mobil tasarımı bana imkansız geldi nerdeyse. Siz neden kullanırdınız? Genişletmek için tıkla... Başlangıç için online shop temasına bakabilirsin ama uzun kullanım için Astra bence hocam.