nuggle Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 201 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #1 XAMPP ile WordPress'e girmeye çalışıyorum her şeyi yaptım kurulumunu falan ama hata veriyor şifre ve kullanıcı girince.
XAMPP ile WordPress'e girmeye çalışıyorum her şeyi yaptım kurulumunu falan ama hata veriyor şifre ve kullanıcı girince.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.194 Çözümler 98 3 Mart 2025 #2 Veritabanı bilgilerini kontrol edin.
E EgeHizlice Yoctopat Katılım 11 Nisan 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2025 #3 Ben de hesap açtım. Şifre koymamı istemedi sonra giriş yaptım. Maille gelen bütün hesap girme mailleri girdiğim gibi zaman aşımına uğradı diyor. Şifre sıfırlamaya çalıştığımda ise hep aynı yerlere getirerek beni kısır döngüye sokuyor.
Ben de hesap açtım. Şifre koymamı istemedi sonra giriş yaptım. Maille gelen bütün hesap girme mailleri girdiğim gibi zaman aşımına uğradı diyor. Şifre sıfırlamaya çalıştığımda ise hep aynı yerlere getirerek beni kısır döngüye sokuyor.