WordPress ile web sitesi oluşturma nasıl olur?

667832

Decapat
Arkadaşlar, duvar kalıbı modeli ürettiğimiz köklü bir firmamız var ancak web sitemiz çok amatör ve sade gözüküyor. Ben kendim, firmamız adına bir web sitesi oluşturmak istiyorum. Biraz araştırma yaptım; WordPress diye bir program kullanıyorlar, hiç yazılım kodlama gibi şeylerle uğraşmıyorlar. Sizce bu yöntemle site kurulabilir mi? Kurulan site orijinal bir site olur mu? Google'da aratınca çıkar mı? Anlayan arkadaşlar yorum yaparsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
WordPress ile amaçladığınız şeyleri yapabilirsiniz. Hatta işlerinizi hızlandırmak için themeforest'tan tema ve eklenti satın alabilirsiniz. Günün sonunda yazılım bilmeyen bir insan video izleyerek bir iş çıkartabilir. Ancak optimizasyon, mobil uyumluluğu, kurulum ve bakım gibi reknik işler ve SEO için ayrıca çalışma yapmanız gerekiyor. Mesela temanızın kodları SEO uyumlu olmalı. SEO sadece backlink demek değildir. Kod kısmında da bir şeyler yapılması gerekebilir (tema SEO uyumlu değilse). Bu bahsettiğim başlıklar WordPress'in kurulumu kadar kolay değildir. Her bir başlık ve alt başlığı için onlarca saat video izlemeniz gerekebilir.

Kısaca: Yeteri kadar zaman harcarsanız istediğiniz sonucu alabilirsiniz ama bir uzman kadar iyi sonuçlar çıkmayabilir.

Öyleyse bende temayı seçerken seo uyumlu mu değil mi ona göre bakarak seçeyim olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…