emreorhan1997 Hectopat Katılım 9 Nisan 2014 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2014 #21 Zaten <?php echo $currentNumber; ?> bunla çağırmıyor muyuz? orderby=date&order=<strong>DESC</strong>&cat=-1 bunu da functions.php'de $postNumberQuery = new WP_Query('orderby=date&order=<strong>DESC</strong>&posts_per_page&cat=-1'); şeklinde yaptım ama hala 0. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2014
Zaten <?php echo $currentNumber; ?> bunla çağırmıyor muyuz? orderby=date&order=<strong>DESC</strong>&cat=-1 bunu da functions.php'de $postNumberQuery = new WP_Query('orderby=date&order=<strong>DESC</strong>&posts_per_page&cat=-1'); şeklinde yaptım ama hala 0.
Bulut Uzer Kilopat Katılım 2 Ocak 2013 Mesajlar 848 Çözümler 1 Yer Çanakkale Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Senior Full Stack Developer 9 Nisan 2014 #22 Son postta ne yapacağını yazdım açık açık. Category.php sayfasın da mı çağırdın fonksiyonu? Çünkü aynı fonksiyonu test ettim kategori sayfalarında temiz şekil de çalışmakta. Ayrıca iki hesap ile birlikte nereye varmaya çalışıyorsun? Son düzenleme: 9 Nisan 2014
Son postta ne yapacağını yazdım açık açık. Category.php sayfasın da mı çağırdın fonksiyonu? Çünkü aynı fonksiyonu test ettim kategori sayfalarında temiz şekil de çalışmakta. Ayrıca iki hesap ile birlikte nereye varmaya çalışıyorsun?