cengiz535353 Hectopat Katılım 21 Ocak 2017 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2017 #1 Yeni bir site açtım ve bu siteyi Wordpress ile yönetiyorum. Yükleyebileceğim içerikler en fazla 2 MB. Bu boyutu yükseltmek istiyorum, lütfen yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Aralık 2017
Yeni bir site açtım ve bu siteyi Wordpress ile yönetiyorum. Yükleyebileceğim içerikler en fazla 2 MB. Bu boyutu yükseltmek istiyorum, lütfen yardımcı olur musunuz?
Baran Curu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 1.260 Makaleler 6 Yer Eskişehir/Diyarbakır/Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2017 #2 Öncelikle siteyi nerede açtığınız önemli, nerede barındığı yani. PHP.ini dosyasını düzenlemeniz gerekiyor. "PHP.ini" dosyasında ki Kod:Panoya kopyala ; Maximum allowed size for uploaded files. upload_max_filesize = 2M ; Must be greater than or equal to upload_max_filesize post_max_size = 2M 2M değerlerini düzenlemeniz gerekiyor. Bu dosyaya erişemiyorsanız, Change the maximum upload file size adresinden diğer yöntemleri deneyebilirsiniz.
Öncelikle siteyi nerede açtığınız önemli, nerede barındığı yani. PHP.ini dosyasını düzenlemeniz gerekiyor. "PHP.ini" dosyasında ki Kod:Panoya kopyala ; Maximum allowed size for uploaded files. upload_max_filesize = 2M ; Must be greater than or equal to upload_max_filesize post_max_size = 2M 2M değerlerini düzenlemeniz gerekiyor. Bu dosyaya erişemiyorsanız, Change the maximum upload file size adresinden diğer yöntemleri deneyebilirsiniz.