Wordpress Müşteri Destek Sistemi Kurma

Gittik

Hectopat
Wordpress sitem için müşteri takip ve destek sistemi nasıl oluşturulur bilmiyorum, yani demek istediğim ben varsayalım tema satacagım ve temaya 6 aylık destek verıyorum. İnsanlar bu desteğe girmek için benim siteme girip özel destek alanından lisans numarasıyla destek almasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben tavsiye olarak Whmcs öneririm, hem ticket sistemi hem modüler sistemleri çok iyi örnek olarak ufak kodlarla modül yazarsın lisans sistemini entegre edersin adam satın aldığında veya ödediğinde lisans aktif olur askıya alındığında modül ile birlikte çalışarak askıya alır gelişmiş ticket sistemi de mevcut :D
Ben tavsiye olarak Whmcs öneririm, hem ticket sistemi hem modüler sistemleri çok iyi örnek olarak ufak kodlarla modül yazarsın lisans sistemini entegre edersin adam satın aldığında veya ödediğinde lisans aktif olur askıya alındığında modül ile birlikte çalışarak askıya alır gelişmiş ticket sistemi de mevcut :D

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı