WordPress nasıl öğrenilir?

Merhaba, iyi sosyaller.
WordPress ile yapılmış, internet üzerineden makyaj malzemeleri satan bir işe girmek üzereyim.
Girmeden önce temel bilgi edinmek için dersler izlemek istiyorum.
Yapacağım işler: Stok saymak, ürünü kargolatmak, ürün resmi-fiyatı değiştirmek, yeni ürün eklemek vb.
Şimdiden teşekkürler, @Eray Efe.

E-ticaret yapmak için sanal pos a ihtiyacınız olacak. Yaşınızı bilmiyorum, 18 yaşının altındaysanız kendi adınıza sanal pos alamıyorsunuz.

WordPress ile e-ticaret yapmak için en popüler olarak woocommerce kullanılmaktadır.

Site hızı her zaman bir müşeri için önemlidir. Hosting hizmetiniz ne kadar yüksek işlemci ve RAM gücüne sahip olursa olsun, kullanıcının internet hızınıda düşünmek önemlidir bu yüzden tema seçimine dikkat etmek önemlidir.

E-Ticaret yapmak için sanal pos a ihtiyacınız olacak. Yaşınızı bilmiyorum, 18 yaşının altındaysanız kendi adınıza sanal pos alamıyorsunuz.

WordPress ile e-ticaret yapmak için en popüler olarak Woocommerce kullanılmaktadır.

Kendi adıma değil hocam, sahibi adına yapacağım.
16 yaşındayım.

Kendi adıma değil hocam, sahibi adına yapacağım.
16 yaşındayım.

Tamam o zaman bu konuda sıkıntı yok. Sanal pos hizmetini en karlı ve kolay olarak PayTR ile alabilirsiniz.
Sanal pos için SSL zorunlu diye biliyorum. Zorunlu olmasa bile müşteri kaçırmamak için SSL mutlaka kullanın.

Maddeler şeklinde sorular sorarsanız yardımcı olabilirim.

Tamam o zaman bu konuda sıkıntı yok. Sanal pos hizmetini en karlı ve kolay olarak PayTR ile alabilirsiniz.
Sanal pos için SSL zorunlu diye biliyorum. Zorunlu olmasa bile müşteri kaçırmamak için SSL mutlaka kullanın.

Maddeler şeklinde sorular sorarsanız yardımcı olabilirim.

Hocam basit şeyleri öğrenebileceğim bir kanal biliyor musunuz?
Ayrıca SSL nedir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı