Wordpress Öğrenmek İçin Domain Şart mı?

Otuken

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bu konularda henüz oldukça bilgisizim. Wordpress derslerini izleyerek bir şeyler yapmaya, öğrenmeye çalışıyorum ancak normal olarak izlediğim şeyleri uygulayarak pekiştirmek istiyorum. Bunu yapmak için illa bir domain ve host mu satın almalıyım? Ben iyice öğrenene kadar satın almak istemiyorum. Dediğim gibi bu konularda çok bilgisizim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Web programlama hakkında bilgim yok. Fakat ev sisteminde localhost üzerinden çalıştırabilirsin. Bunun için bazı programlar var.

XAMPP
AppServ
WampServer

Ayrıca WordPress sitesi üzerinden domain alabilir, veya ücretsiz servis sağlayıcılarını kullanarak WordPress'i bunların üzerine kurabilirsin.

Ücretsiz Domain Hostinglerinin Listesi

WampServer gibi websitesi açma programlarını bilgisayarına kurarak sunucuyu localhosta çekersen wordpress çalışmalarını yaparsın fakat önerim şudur bir html dili öğrenin ve kendinizi bu yönde geliştirin çünkü genel profesyonel yazılımcılar wordpress ile başlamamıştır. En azından en basitinden bir html + css ile yolu yürütebilirsin başarılar. Teşekkürler

Dostum 13 temmuzda kendime site açtım yani bende sen gibiydim şuan nerdeyse her şeyi biliyorum.

5 seneye yakın web tasarım yapıyorum ama henüz neredeyse herşeyi bilmeye yaklaşamadım bile sizi tebrik ediyorum

Ucuz bir hosting ve domainle bu işi yapabilirsiniz.

Her ne kadar su kadar ucuz hosting hesapları olsa da, dosyaları yükleme ve indirme işleri biraz zaman alacaktır. Bu yüzden localhost üzerinden yapmanız daha rahat olur. Ayrıca sunucu gereksinimlerini kendinize göre ayarlayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…