karambyte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2019 Mesajlar 2.349 Çözümler 3 30 Ağustos 2019 #1 Merhabalar, wordpress sitelerde seo yapımından anlayan var mı? Birkaç tane sorum olacaktı, anahtar kelime eklemeyi yapamadım. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ağustos 2019
Merhabalar, wordpress sitelerde seo yapımından anlayan var mı? Birkaç tane sorum olacaktı, anahtar kelime eklemeyi yapamadım.
tacohub Kilopat Katılım 21 Haziran 2018 Mesajlar 991 Çözümler 8 Yer İzmir 2 Eylül 2019 #2 index.html dosyasının içindeki <head> etiketi içine aşağıdaki kodları değiştirerek yazın bir nevi yardımcı olur. HTML:Panoya kopyala <head> <meta charset="UTF-8"> <meta name="description" content="Buraya site açıklaması"> <meta name="keywords" content="Buraya anahtar kelimeler"> <meta name="author" content="Sitenin sahibinin ismi (şart değil)"> </head> Ayrıca Yoast SEO eklentisini yükleyin. Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Son düzenleme: 2 Eylül 2019
index.html dosyasının içindeki <head> etiketi içine aşağıdaki kodları değiştirerek yazın bir nevi yardımcı olur. HTML:Panoya kopyala <head> <meta charset="UTF-8"> <meta name="description" content="Buraya site açıklaması"> <meta name="keywords" content="Buraya anahtar kelimeler"> <meta name="author" content="Sitenin sahibinin ismi (şart değil)"> </head> Ayrıca Yoast SEO eklentisini yükleyin. Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın.
Mustafa VAROL Kilopat Katılım 23 Eylül 2016 Mesajlar 192 Yer İstanbul / Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Teknoloji Danışmanı 14 Eylül 2019 #3 karambyte dedi: Merhabalar, wordpress sitelerde seo yapımından anlayan var mı? Birkaç tane sorum olacaktı, anahtar kelime eklemeyi yapamadım. Genişletmek için tıkla... Merhaba; Anahtar kelimeler artık SEO için çok bir anlam ifade etmiyor. Google takip prosedürlerinden çok arka plana aldı. Yine de eklemek isterseniz; Temanızın klasörüne girip, "header.php" dosyasını açıyorsunuz. Dosyayı "notepad++" ile açabilirsiniz. <head> ,,,, </head> kısımları arasın da meta bölümü vardır. Kod:Panoya kopyala <meta name="keywords" content="Buraya Anahtar Kelimelerinizi Girin" /> Ekleyiniz.
karambyte dedi: Merhabalar, wordpress sitelerde seo yapımından anlayan var mı? Birkaç tane sorum olacaktı, anahtar kelime eklemeyi yapamadım. Genişletmek için tıkla... Merhaba; Anahtar kelimeler artık SEO için çok bir anlam ifade etmiyor. Google takip prosedürlerinden çok arka plana aldı. Yine de eklemek isterseniz; Temanızın klasörüne girip, "header.php" dosyasını açıyorsunuz. Dosyayı "notepad++" ile açabilirsiniz. <head> ,,,, </head> kısımları arasın da meta bölümü vardır. Kod:Panoya kopyala <meta name="keywords" content="Buraya Anahtar Kelimelerinizi Girin" /> Ekleyiniz.
F fdilekci Centipat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 2 8 Eylül 2020 #4 Anahtar kelime nedir yazılı blog yazısını okuyup wordpress seo'da nasıl kullanabilirsiniz detaylıca görebilirsiniz.
Anahtar kelime nedir yazılı blog yazısını okuyup wordpress seo'da nasıl kullanabilirsiniz detaylıca görebilirsiniz.
Akalem Kilopat Katılım 23 Haziran 2014 Mesajlar 21 Yer Gaziantep Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafiker Profil Kapağı 1524739961 28 Aralık 2020 #5 WordPress sitesine anahtar kelime ekleme