WordPress sitesinde title nasıl yoast SEO ile değiştirilir?

Tyrist

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Merhaba, web sitemi WordPress ile yaptım. Yoast SEO eklentisini kurdum, eklentiyi kurduğum zaman ana sayfanın kodlarını incele dediğimde HTML kodunda 2 title var ve istemediğim şekilde oluşturtulurmuş başlıklar. WordPress yönetim panelinden tema kodlarını incelediğimde o HTML kodu sayfasını bulamıyorum ama Chrome üzerinden sağ tik yapıp incele dediğimde çıkıyor. Yoast SEO'yu kaldırınca WordPress genel ayarların içindeki yazanlar title olarak atanıyor.
Google'da ana sayfa tyristapp olarak aratınca çıkıyor ama tyristapp olarak aratınca çıkmıyor.
Kullandığım tema adı ıt firm.
Bunu nasıl düzeltirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam WordPress üzerinden Sayfalar--> Ana sayfanızın sayfa düzenleme kısmına gidin ve düzenleme kısmının en altında Yoast SEO eklentisinin ayarlarına gidin. Büyük ihtimal sayfanın başlığı o ayar üzerinden değişecektir.

AIOSEO eklentisinden bir örnek ayar.

Elle bir değer girmek için oradaki blokları kaldırıp kendiniz bir yazı yazın.

Evet çok teşekkürler ordan değişti. Peki diğer konu nasıl olacak, o sayfa icin 2 tane title var head kısmında ikisinde de yorum satiri olarak yoast seodan geldigi yazıyor.

Title'lardan biri temadan diğeri eklenti den geliyorsa. Tema kodlarına girip Manuel olarak sil title'i.

Title'lardan biri temadan diğeri eklenti den geliyorsa. Tema kodlarına girip Manuel olarak sil title'i.
Anasayfanın html kodunu bulamadım. Hem wordpress içindeki tema dosyalarından baktım. Hem c panel dosyalardan baktım bulamadım. Genelde sanırım index.html şeklinde oluyomuş adı. Ama hepsi boş onların.
Birde chrome üstünden sağ tık, incele yaptığım zaman iki title de de yorum satırı var yoast seo ile ilgili.
Anladığım kadarıyla ikiside eklentiden geliyo.

ikiside ana sayfanın kodları

Son düzenleme:
Ayarların bu şekilde mi kontrol et bendeki ayarlar bu sekilde ve tek title var

Ayarların bu şekilde mi kontrol et bendeki ayarlar bu sekilde ve tek title var

Eki Görüntüle 1630421
bende orası sadece site başlığı seklinde, bu konun en başında o kisim "anasayfa - tyristapp" seklindeydi. onu düzenledim başlık düzeldi ama iki tane olma durumu duruyor, sizin attığınız kısımda ayırıcı sizinkiyle aynı yaptım ama etkisi olmadı.

Seo eklentisini etkisizleştirince tek title oluyo.

Son düzenleme:
Temayı anlık olarak değiştirip bir bak tema kaynaklı bir problem olabilir bazı temalar Yaost ile çakışabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…